Válasz: Mi újság Ancsánál?

Befutott a futár a színes filcekkel,lesz már mivel neuro-artot rajzoljak!Ez a mai...jóóó tudom,uncsi,nem is hozok már többet,majd csak ha valami nagyon jót sikerül rajzoljak!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

Befutott a futár a színes filcekkel,lesz már mivel neuro-artot rajzoljak!Ez a mai...jóóó tudom,uncsi,nem is hozok már többet,majd csak ha valami nagyon jót sikerül rajzoljak!
Ancsa!
Ezek a sütik valóban nagyon guszták! Tényleg nagy szeletek! 
Ancsa!
Jó sok filcet hoztak! Kíváncsi vagyok, hogy meddig lesznek meg... mikor fogynak el, ha ilyen lelkesen rajzolsz? 
ÓÓÓÓ de szuper munkák! Nekem nagyon tetszenek az alkotásaid! 

Mai rajzom,eléggé nehezen ment jó szemüveg nélkül,már alig várom az újat!
Ancsa!
Nekem ez is tetszik! 
agyon kíváncsi leszek, hogy majd milyen rajzok készülnek a jó szemüvegge? 

Mai rajzom ,ezt az új szemüvegemmel rajzoltam.
Ancsa!
Ez nagyon szép lett! Úgy tűnik, hogy valóban jó az az új szemüveg! 

Ezeket rajzolta a hétvégén és ma.
Ez pedig a mai sültcsirke
Ancsa!
Mindig kíváncsian várom a következő rajzaidat! Nagyon szépek lettek most is!
A sült csirke meg igazán kínálja magát. Szívesen ennék belőle! 

Sikerült végre a túrósomat feltölteni,hozok kóstolót,de sajnos már elfogyott...terveztem ma sütn valamit megint,de annyi mindent csináltam,hogy elmaradt,talán holnap pótolom.

Ebédre oldalast sütöttem,újkrumplira helyezve,még egy egy szelet bacont is raktam rá,meg imitt,amott paradicsomot,hagymát!

Ma ismét lett 3 üveg lecsó,apránként de gyűl télre,pár napja is tettem el két üveggel!
Ezt mifelénk bulgár paprikának hívják,valamikor volt nagy kertészet Váradon,amit bulgár kertészek műveltek,és ott lehetett kapni ezt a fajta paprikát,picit csípős csak,így rajta maradt a név.Laci mindenhez(is) eszi,neki épp elég lesz a négy üveggel télre.
Egy helyen találtam ringlót a piacon,enni vettem egy kilót,de olyan savanyú volt,mikor megkóstoltam,hogy inkább beraktame gy üveggel,a puhábak finomak,de sok volt a kemény benne.
Még szárazbableves is készült füstölt oldalassal,ma ezt ebédeltünk,a krumpli,hússal estére és holnapra marad...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?