Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Elhiszem, hogy másoknak is megtetszik a kaktuszod ennyi gyönyörű virággal. De azért nagy pofátlanság, csak úgy letépni róla! Kérni kellett volna belőle minimum. 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Elhiszem, hogy másoknak is megtetszik a kaktuszod ennyi gyönyörű virággal. De azért nagy pofátlanság, csak úgy letépni róla! Kérni kellett volna belőle minimum. 
Margitka!
Vannak lehullt levelei,amik máris meggyökereztek a földön,nyugodtan vihetne belőle bárki,már csak azért is érdemes lett volna szólnia,mert kesztyű és olló kell hozzá,olyan vékony tüskéi vannak,szinte nem is láthatók,de napokig szúr ha a kezedbe megy.Én szívesen adok belőle,de nem szeretem, ha megcsonkítják,olyan helyen,ahol leginkább látszik....de ,aki elvitte,piszkálhatja a kezéből napokig a tüskét.Nem is néztem vissza a kamerán,legyen boldog vele...
Ancsa!
Akkor lehet, hogy megbánja, hogy így vitt belőle!
De én is mérges lennék, ha olyan helyről vesznek le, ami utána feltűnő marad.
Tényleg a kamerában visszanézhetted volna! Aztán ha felismernéd, megkérdezhetnéd, hogy böki-e a kezét a tüske! ![]()

Papsapka mályváimmal tudok most dicsekedni,teljes pompában virítanak,sajnos a pirosat nem sikerült kihajtatni,de tovább próbálkozunk!
Ancsa!
Nagyon szépek! Igazán nagyon jól mutat a ház előtt! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?