Hozok pár szösszenetet ,nagy gonddal rakosgattam a kerti díszeket,válogatuk össze a színeket,ültettem a növényeket.

Ez a sarok még kialakulóban,itt tartottuk a kukákat,most ide lett beültetve a füge és az egy szem szőlőnk,ami csak úgy kinőtt egy vödörben...még a szegélyt mozaikozni fogom,hogy olyan legyen,mint elől a bejáratnál.a lépcső még szürkével körbe lesz festve,a két tő paradicsom abból a csúnya ,törött cserépből egy szebbe fog kerülni.Ma már nem jutott erre sem időnk,sem erőnk..

Külön művészet volt ezt a mozaikos kőedényt ide helyezni a bejárat mellől,mióta itt lakunk,ott állt a bejárat mellett,most úgy sikerült az udvarnak ebbe a részébe elhoznunk,hogy én rakosgattam alá görgő fákat,miközben Laci tolta centiről ,centire,mert ezt megemelni lehetetlenség...de sikerült eljutnuk vele ,most már ez lesz a végleges helye.

A juharok közelébe több helyre is kerltek vizes párologtatók,mert nagyon nem szeretik a száraz levegőt,három helyen is van elhelyezve közöttük víz,persze a macskák nagy örömére,mert ők meg ezekből isznak.

Pincúrt épp rajtakaptam a kútnál.

Mert macskából sosem elég...na meg egerekből sem! 

A kis cserép dekorációk,mind a Trokából lerültek haza,évek során.

A kis vödör kaspókat tavaly vettem ,eddig a padláson voltak,most lett meg a helyük,csokros indákaat ültettem bele,majd ha nagyobbak lesznek ,szépen fognak mutatni.

Ilyen nyugodt, elégedett macskákat jó látni!

Ez a nagy edény közvetlenül a bejárat mellett van,ha valamire szükségem van csak kilépek a konyhából és friss fűszer kerülhet az ételbe!

Itt Laci kialakította a kukatárolót,a macskáknak pedig erről is van macskalépcső,rengeteget lépcsőznek,imádják,le-fel futosnak rajtuk,már nem kell felkapaszkodniuk a kerítésre.

Eddig ennyire haladtunk,még majd az ülőgaríturát is beüzemeljük,lehozzuk a párnákat a padlásról ,asztal ,székek,napozó használatba vesszük.