Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ó de klassz! Na és milyen érdekes a 2 féle fotó! Nagyon tetszik!
Melyik hasonlít a legjobban az eredeti színekre? 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ó de klassz! Na és milyen érdekes a 2 féle fotó! Nagyon tetszik!
Melyik hasonlít a legjobban az eredeti színekre? 
Nem tudom,a vaku nélküli természetesebb!
Most két apróságot túrtam ki a sok lomból!
A kis kupa süteményszóró,fahéjas porcukor kell bele,de én kineveztem sószórónak.Lecseréltem azt a csúnya ,műanyag kéket!
A másik kis hordó,ugyan söröskorsó,de nálam ezentúl cukortartó lesz a kávéfőző mellett!Eddig a kis üvegecske volt,elég nehéz volt belőle kikanalazni a cukrot,ebből könnyű lesz!
Ancsa!
Ügyesen kutakodtál! Aranyos kis cuccokat szereztél be! Tényleg hasznos csere lesz! ... 

Nemrég fedeztem fel a Facen,ezt a videót,amiben ilyen ajándék húsvéti csokikat készitett valaki.Én is megpróbálkoztam vele,aztán el kell vagdosni vagy törni,egyik kisebb,másik nagyobb és cellofánba csomagolva kis szalaggal átkötve,nagyszerű kis ajándék!Én kevertem mentol aromát,nehogy már sima csoki legyen!:D

Lidl-es almás rétes,csak kisütöttem,két rúddal,nagyon szeretem!
Pizza helyett virslivel és mozzarellával töltött kifliket sütöttem!

A virsliket elősütöttem hozzá!
Ancsa!
Na ahogy írtam is a társalgásban, még ide is benézek gyorsan ebéd előtt...
Azt a mindenit!!!l... De sok finomságot tudtál ma is elkészíteni! Elismerésem! ...
Nagyon jó ötlet ez a húsvéti csoki!... a többi is finom lehet! ![]()

Fel is daraboltam a csokit,most hagyom szikkadni pár napig,aztán becsomagolom celofánba .
Közben elkészült a házi csokim is,megtaláltam a régi receptemet,lényegében ugyanaz,csak az adagok mások!

Ebédelek végre,miután fel is mostam mindenhol,amig szárad,egy kis főtt hús a levesből ,a benne főtt krumplival és birsalmaszósszal.A csirkecombokat pedig sörben sütöttem,holnapra!

Újabb játékot kaptam,hinta-palinta,nagyon szeretem! ![]()

Pocit nem érdekli semmi,tele a pocak,jól esik az alvás!

Ancsa!
Jó ide benézni! Mindig van valami újdonság! 
Kíváncsi leszek mennyire maradnak kemények a csoki szeletkék! Tényleg igazán mutatósak!
Nagyon finomakat készítettél holnapra! 
Bitta igazi "gyerek" cicus még! De jó sora van! kedvére játszhat valóban!
... Poci meg pihenhet, ahogy ő akarja! 
Na és az az pihenős kép is nagyon idilli! ![]()
Kemények kell maradjanak Margitka,az rendes táblás étcsoki,mikróban megolvasztva,visszakeményedett...
Akkor biztos kemény marad... Ezek szerint mégsem a receptedet csináltad meg, hanem étcsokit olvasztottál? ... Vagy félreértettelek? 
A nyuszis csokit azt étcsokiból készitettem,igy volt a videóban.A mogyoróst azt a saját receptem szerint,tejporból! ![]()
Ancsa!
Most megnéztem újra a képeidet... Így már világos!
... Na és a mogyorósat tudod vágni?
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?