Válasz: Mi újság Ancsánál?

Kisült a Boci szeletem,most hűl.
Ez pedig nem töltött tojás
hanem sült túrógombóc.

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

Kisült a Boci szeletem,most hűl.
Ez pedig nem töltött tojás
hanem sült túrógombóc.

Amcsa!
Finomságok készültek ma is a konyhádban! ... Meg is kívántam mindegyiket!

Én már régen készítettem ezeket... De most, hogy már tudok tejnélküli túrót készíteni, sorban majd sütök én is! ![]()

Pár képet hoztam,amiket hazafele készítettem ma...
Ancsa!
Nagyon jól sikerültek a havas fotók! Érdekes ez a jégcsap is a végén! Nagyon tetszik! 
Én ma nem fotóztam, már nem is kívánok kilépni a házból... elég volt álldogálni fél órát a szakadó hóba a temetésen, ahol ma kellett lennünk...

Túrós pogácsa,nagyon könnyű,gyors,kiadós.
Liszt,túró,zsír,egy tojás,egy tasak élesztő kis langyos vízben feloldva és só,a tetejére,lehet sajt,szezám mag,köménymag stb.
Ancsa!
Guszták lettek a túrós pogácsák! 
Én is akarok legközelebb egy kis adagot ezzel a tej nélküli túróval is sütni... ezt is tesztelni akarjuk majd! ![]()

Kocsonya dermedőben,a pogácsa hűl és az ebéd borsófőzelék volt,sült hússal.
Ancsa!
A kocsonyák igazán guszták! Jó étvágyat majd hozzá! ![]()
Gondolom a pogik is fogytak már rendesen! Na és a főzelék is finom lehetett a sült hússal! 

MA van négy éve,annak a napnak,mikor Anyu nem válaszolt a reggeli telefonhívásomra...délig hívogattam,tudtam már hogy baj lehet...végig futottam szinte a városon,és mikor megérkeztem,hallottam a tv hangját a belső szobából,emlékszem megálltam az ajtó előtt,nem mertem belépni,csak szólongattam,aztán mikor benyitottam mégis, ő ott ült,félig eldőlve a kanapén,teljesen felöltözve..azt hittem alszik..de már a lelke messze járt akkor...NYugodjon békében,elment Apu után!
Szia Ancsa!
Akkor ez most szomorú nap Neked, az emlékezés napja... Nekem is a november és december vége az amikor elmentek a szüleim.... Apukám már 20 , anyukám pedig 6 éve múlt... ![]()
Nyugodjék békében anyukád és apukád is...

Almás-narancsos pite!
A tölteléke a hagyományos reszelt alma,fahéj,cukor,de a tetejére két narancs is van kockázva és megszórva pörkölt durvára vágott mogyoróval!Most hűl,várom milyen lesz?
Ancsa!
Nagyon mutatós így a pite! Biztos ez is finomra sikerült. Jó étvágyat hozzá! ... 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?