Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Guszta a tálalás is! Egészségetekre a sok finomságot! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Guszta a tálalás is! Egészségetekre a sok finomságot! 
Hozom a hétvégi sütimet,pisztáciakrémes szelet,direkt nem neveztem el Dubainak,mindint úgy hívnak már amiben pisztácia paszta van.
A krém tahinis pisztácia paszta a Lidlben lehet kapni,sűrített tej és tejszín ,ebből gyönyörű krém lett.A lapokat úgy vettem,a kedvenc boltomban akciósan.A tetjére keserű csokit olvasztottam és fehér csokit reszeltem rá,a lapokat mandulás cukorsziruppal locsoltam meg.

Ancsa!
Nagyon guszta lett ez a sütid! Ahogy olvasom, igazán finom is lehet! 
Pizzát sütöttem ma,minden van rajta ami csak ráfért.Kockákra vágott sonka,karikákra vágott vékonykolbsz,sült paradicsomszósszal kenve,grillezett olivabogyó,édes kukoricaa,csiperke gomba és sajt ,meg friss aradicsom...ilyen finomat rég nem ettem!

A sütihez felszeleteltem körtéket,vjazott,barnacukorral megszórt formába raktam,majd leöntöttem a kevert alappalami négy tojásból,egy kis doboz joghurtból,cukor és lisztből,kakaóval készült.Még találtam egy megmaradt darabka fehér csokoládét,azt is belekockáztam.Mikor megsült,kifordítottam.
Még nem vágtuk meg,most hűl.
Szia!
Sorban állok ezért a sok finomságodért! Nagyon guszta minden!

Az idén is elkészült a szokásos receptemmel a csalamádé,lett 5 nagy üveggel,másfél literesek,és ez az utolsó 720-as a képen.Ennyi elég is lesz.

A nagy melegben mindegyik macska keresi a hűvösebb helyet,Piszka és Mimozska mindig együtt,a magas ágyásban.
Pincúr,a kis kezeslábas,akkora mint egy kosarazó,hosszú lábakkal,nagyon okosan benn a lakásban,ott van a leghűvösebb.
Bitta kedvenc helye,ami Pocié is volt a pad alatt a kapunál,ott alul jól jár a levegő...
Ancsa!
Nagyon ügyesek voltatok! Igazán guszta lett a csalamádé!
Nagyon szépek a cicáid! Nem is csodálom, hogy ebben a hőségben mindegyik csak pihen 

Hozok pár képet az udvaról,még én sem tudom hogy tudtunk ennyi növényt összegyűjteni megint?
A paradicsomfám,egész nyáron virágzik folyamatosan és érleli a pici paradicsomkákat,
Remélem a citromok is beérnek.
Pici csípőspaprikáink is vannak,cseresznye,csili és az a nagyon vékony,azt nem tudom hogy hívják..
Piszka kedvenc helye a tuják közt van,főleg mert reggelente jól belocsoljuk őket,jó hűvöset tartanak.
Íme a kis páfrányfenyőnk,a bácsi a piacon azt mondta két-három éves,csak addig kell az edényben maradnia,míg készen lesz az új kerítés,mert akkor ki lesz ültetve,kb egy jó méter szabad föld lesz a kerítés mentén,az udvar pedig nagyobb lesz .
Süni vigyáz a pozsgásokra.

A japán juharok a csobog körül ,mert ők szeretik a párásabb levegőt.Három féle juharom van eddig,vérjuhar,pillangó juhar és ujjas levelű.
Az indián tollnak elneveztt növényünk a lonc alatt hűsöl.
A páfránynak is jutott hely a lonc alatt.
A fekete orhidea is jól elvan kinn.
A fürdőszoba ablakban is pozsgások vannak.
Ebben a sarokban a krotonok,fikuszok és citrusok kaptak helyet.
Így most körülbelül a virágaim felét mutattam be.

Jó nagy fazékkal lett a káposzta,Laci egész nap,Hadházi ,8 liter hideg töltött káposztájával ugrat.
ncsa!
Gyönyörű fényképeket hoztál a növényeidről! Nagyon hangulatos az udvarotok!
Aztán ez még csak a fele? 
A töltött káposztád nagyon guszta a fotókon. Biztos nagyon finom is lett. Fogyasszátok egészséggel! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?