Válasz: Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG
Egy színész 1 órán átsorolja a sikeres alakításait az egyik kollégájának. Egyszer csak észbe kap:
- Na, de mindig csak én beszélek.
- Mondj te is valamit! ... Hogy tetszett a legutóbbi előadásom?
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG
Egy színész 1 órán átsorolja a sikeres alakításait az egyik kollégájának. Egyszer csak észbe kap:
- Na, de mindig csak én beszélek.
- Mondj te is valamit! ... Hogy tetszett a legutóbbi előadásom?
Pistikét a suliról faggatja a szomszéd néni:
- Melyik a kedvenc tárgyad az iskolában?
- A csengő! 
Most jó sokat visszaolvastam,jól kezdődik a reggelem,jókat nevettem itt a gép mellett! ![]()
Pistike az iskolában minden nap tanul egy csúnya szót. Egyszer amint hazajön és egy csúnya szót használ, az apukája azt mondja:
- Ha megígéred, hogy nem mondod ki még egyszer ezt a szót, akkor kapsz egy ötvenest!
Pistike megígéri. Másnap azt mondja az apjának:
- Apa, ma olyan szót tanultam, hogy egy százast kapok érte!...
Kezdő színész meséli az apjának:
- Képzeld, megkaptam életem első szerepét. Egy férfit játszom, aki 30 éve házas.
- Kitartás fiam. Lesz még olyan szereped is, ahol szóhoz juthatsz..
ISMERITEK?
A kaszárnyában csörög a telefon... A kiskatona felveszi:
- Melyik barom telefonál már megint?
- Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a telefonban lévő hang.
- Nem - fele a kiskatona. - Kivel?
- Kovács ezredessel.
- Kovács ezredes, és maga tudja kivel beszél?
- Nem.
- Akkor mázlim van!
A faluorvosa iszonyatos sebességgel száguld végig a falu főutcáján.
- Lassabban vezess! - figyelmezteti a felesége, mert megállít a rendőr!
- Nem hiszem. Megmondtam Neki, hogy egész nap maradjon az ágyban!
Egymással szemben ül egy sakktáblánál egy ember meg egy kutya. Odamegy hozzájuk egy másik ember:
- Uram, ez fantasztikus!. Ez a kutya tud sakkozni?
- Dehogy tud. Én vezetek 3-1-re!
Ismeritek?
Agresszív kismalac palacsintával dobja meg a nyuszit.
- Szándékos volt?
- Nem lekváros!
Volt egyszer a kisfiú, úgy hívták John. Minden osztálytársa utálta mert hülye volt, de a tanára különösen, mindig ordibált vele hogy “Megőrjítessz, olyan hülye vagy!” Szóval egy nap John anyja elment a suliba beszélni a tanárokkal hogy hogy teljesít a fia, a tanárnő őszintén elmondta hogy a fia egy katasztrófa, hülye mint egy darab tégla. Az anya ezt nem fogadta el, és kivette John-t az iskolából, elköltöztek egy másik városba…..25 évvel később a tanárnő szívrohamot kapott amit túlélt, az orvosok egy nyitott szívműtétet javasoltak, amit csak egy orvos tudott elérhető távon belül megcsinálni. Szóval a nő beleegyezett, a híres szívsebész sikeresen megoperálta…amikor a tanárnő kinyitotta a szemeit, egy jóképű doktor mosolygott rá. A nő meg akarta köszönni az orvosnak a műtétet, de még mindig a gyógyszerek hatása alatt lévén, nem tudott beszélni. Az orvos csak azt látta hogy a nő arca lassan elkékül, kinyújtja a kezét és küzd hogy valamit elmondjon, de aztán hirtelen keze leesett, szeme lecsukódott, és meghalt. A doktor teljesen le volt sokkolva és nem értette mi történt, amíg meg nem fordult és látta, hogy John, aki takarítóként dolgozott a kórházban, kihúzta a lélegeztetőt hogy bedugja a porszívóját…
Ugye nem hitted hogy Johnból szívsebész lett?
Ancsa!
... Bevallom, hogy én majdnem elhittem, hogy nem is volt olyan buta ez a John.... 
... Szelfi?...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG