Válasz: Mi újság Ancsánál?
Amcsa.
Hú, de sok minden szép van itt. Az udvarotok is nyugalmat áraszt. A cicának először azt hittem be van kötve a lábacskája.
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Amcsa.
Hú, de sok minden szép van itt. Az udvarotok is nyugalmat áraszt. A cicának először azt hittem be van kötve a lábacskája.
Hozok néhány fotót már rég nem jártam itt.
Bitta is megkedvelte Mimozskát,mind a három fiú szereti,itt még meg is ölelte..
Itt pedig a mogyorós házicsoki,amit pár napja főztem.Még talán két kocka van belőle..
Ez pedig a hatalmas fűszeres ültetvényem...azóta már nőttek,köszönet a sok esőnek.
Ancsa!
De aranyosak a cicusaid együtt!
Nagyon guszta a csokid! Finom lehetett a mogyoróval! Én épp most ettem egy kis mogyoró az uzsonna után!
Jó, ha van otthon fűszernövény! Mutatós a háttér is!
Szia Ancsa!
Most néztem be a konyhádba jó sok finomságok készültek! Ezekből lehetett válogatni, nagyon jól néz ki minden.
Az udvar csodálatos lett, szépen elrendezett és mennyi sok virágod van!
Na a cicusokat sem hagyom ki, gyönyörű szépek! A gondos kezek munkája mindenütt meglátszik! Ügyesek vagytok mindketten!
Íme a két abszolót kedvenc a virágaim közül,a magról nevelt vérjuhrom és az új pillangó juhar!
Kis cserepekben vannak a ma beszerzett varjúháj fajták,alig várom, hogy elültessem őket, egy nagyobb cserépedényt szerzek be nekik!
A fülbevalómat is hozom megmutatni,nagyon tetszik,egyszerűen imádom!
Ancsa!
Nagyon szépek a kis növénykéid! Tele van az udvarod szeretettel, mert látszik, hogy a növényeidet is nagyon szereted!
Nagyon csinos vagy! Hordjad kedvedre a fülbevalódat is!
A mai ebédünk nagyon finom volt,kólában sült csirkeszárny,és thai zöldségekkel dúsított rizs.
Kavart süteményt készítettem,minden maradék ment bele,úgymint,a liszthez kevertem a házicsoki főzésekor kimaradt kakaós tejport és úgy szórtam bele,darabolt ,pörkölt mogyoró és mazsola is került rá,valamint pár megmaradt Raffaello golyó is.Esküszöm érdemes lenne a receptet levédeni,annyira kapós volt,az első tányérral a két fiú menten eltüntette.
Kenér helyett pedig focaccia tésztát dagasztottam be és őzgerinc formában sütöttem.
Ancsa!
Nagyon finom ebédetek volt! Na és a sütis az lehetett, ha ennyire elfogyott! Ügyesen összehoztad!
Nagy ötlet benne a raffaelló is! ...
Mai ebédünk volt.
Ancsa!
Nagyon gusztán tálaltad fel a finom ebédet! Váljék egészségetekre!
Illatos loncunk tobzódik a virágban!
Ancsa!
Ez gyönyörű! Na és persze tudom, hogy micsoda erős finom illa is terjenghet ott!
Nekünk a kert végén a kerítésen szaporodott el nagyon... de épp mondtam valamelyik nap a férjemnek, hogy ezt alaposan le kell nyírni, mert már nehéz a kerítésnek...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?