Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ma sült kenyerünk.

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ma sült kenyerünk.

Ancsa!
Nagyon szépre sült meg a kenyered!
.... Mennyi lisztből készítetted? 
Jó étvágyat hozzá, ha felvágod! ![]()
Egy kiló lisztből sütöttem,plusz még szórtam rá,egy kicsit,ahogy dagasztottam,ebben is van thang-zong adalék,meg is vágtuk csak még langyos,olyan,mint a spogya és rugalmas,majd hozok fotót felvágva is.
Akkor jó nagy kenyeretek lett! ... Ez hány napra lesz elég? 
Várom a felvágott fotódat is! 

Hozom a megígért szeleteket is.
Ancsa!
Ez tökéletes lett! Már nem is érdemes venned a boltban, ha ilyent tudsz sütni! 

Beültettük a muskátlikat és felkerültek a ládák a helyükre!
Kihordtuk a benti virágokat is,most már éjszakára is 10 fokon felüli hőmérsékleteket mondanak.

A borostyán ugyan szobai,de sosem vittem be,nagyon jól alkalmazkodott a kinti élethez.
Szépséges kövirózsám,már jönnek pici fiókái,nagyon kíváncsi vagyok milyenek lesznek?

Mikor tavaly megvettem ezt a két virágtartót a Trokában,még nem tudtam hol lesz ahelyük,a pletykákat tegnap vettem a piacon,és ma egymásra találtak,miután Laci lehozta a padlásról őket!
Ancsa!
Nagyon szépek lettetek kívül és belül is! Öröm lehet otthon tartózkodnotok! Igazán hangulatos minden! 
Köszi a fotókat! 

Friss kenyeret sütöttem a finomságok mellé.

Kétfle bejgli van,diós és csokis.
A locsolóknak muffinokat sütöttem,ezt könnyű kínálni,elvinni.Banános-joghurtos a tészta,a krémek fekete erdő,kávé és homoktövis ízben készültek.
Kekszszalámi is készült!
pogácsa készült sósnak,sonkával,sajttal,túróval.
Citromos csirkeleves az ebéd,és rántott csirkecombok krumplisalátával,valamint ,sonka,tojás és töltött fasírt rúd!
És mi se maradjunk le!
Ancsa!
Gyönyörű lett a mai kenyered is! A bejglik finomak lehetnek! A muffinok is tetszenek, biztos örült aki kapott belőle! A kenyérszalámi szintén finom, én már nagyon régen készítettem hasonlót...
Az ebédetek finom lehet, a pogácsa is jól csúszik majd a koccintások mellé! ![]()
A boldogságotoknak örülök! Jó Rátok nézni! 

A jó kis árnyékolók!

Egyik kedvenc virágunk,amit indián tollnak hívunk!

Két új szerzemény a piros levelű fikusz és a kis kroton mellette.
És a ház urai:Bitta
Piszka,mert ő mindenhez hozzápiszkál!
Mimozska
És Pincúr,aki máris a legnagyobb mind között.
Ancsa!
Nagyon hangulatos a kinti terület, jó ez a nap ellenző is, csak tudjátok sokáig használni majd kedvetekre! 
A virágaid pedig nagyon szépek, de látszik a gondozás és a szeretet is rajtuk! ![]()
Na és a "ház urai" is szépségesek! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?