Válasz: Ötlet... ezt a filmet ajánlom
Tegnap délután is megnéztünk egy jó kis filmet, eléggé izgalmas volt... A címe: Fenegyerek. Nekünk ez is tetszett.
Már régen néztünk hasonló típusú filmet... de ez is az élet...
VIDEÓ: Fenegyerek
Délutánonként jó kis karácsonyi filmeket néztünk meg. Például ez is nagyon tetszett. A film címe: Vermonti rejtély
VIDEÓ: Vermonti rejtély
Ma délután megint egy nagyon jó filmet néztünk végig. Elég hosszú a film, 2 perc híján 2 órás. De nagyon jó, igazán érdemes rászánni az időt. Nekünk nagyon tetszett! A címe pedig: A szerelem gyűrűje.
VIDEÓ: A szerelem gyűrűje
Mi ma délután is megnéztünk egy filmet, még most is karácsonyit, ahogy már a társalgásban is írtam. Nagyon tetszett a film.
A film címe pedig: Karácsonyi utazás.
VIDEÓ: Karácsonyi utazás.
Ma is filmet néztünk pihenésképpen délután. A fil nagyon jó volt. Ez most egy német dráma volt. Viszont jó választás. Tetszett mindkettőnknek! Ajánlom a megnézését. ... A címe pedig: A nő mosolya.
VIDEÓ: A nő mosolya.
Tegnap este is megnéztünk egy filmet a férjemmel... A társaslgásban már írtam, hogy oyan nagy izgalmak nem voltak benne, de végig fenntartotta az érdeklődést, lekötött bennünket. Nekünk nagyon tetszett a film. A címe pedig: Vademberek hajszája.
VIDEÓ: Vademberek hajszája.
Mi délután ma is megnéztünk egy filmet. A címe: Kígyók a Paradicsomban. ... Én nagyon szeretem a romantikus filmeket, ez is jó volt, igazán kellemes időtöltésnek bizonyult!
Jelenleg itt megtekinthető: Rosamunde Pilcher: Kígyók a paradicsomban