Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nálatok is sok finomság készült! Guszták a fotók!
Nagyon helyesek vagytok együtt! Látni a boldogságot az arcotokon! Ez maradjon is így örökre!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nálatok is sok finomság készült! Guszták a fotók!
Nagyon helyesek vagytok együtt! Látni a boldogságot az arcotokon! Ez maradjon is így örökre!
Ancsa!
Hú de szépséges lett a kenyered! Azt a mindenit!
Na ez is egy plusz ajándék szerintem, mert ilyent tényleg nem lehet venni boltban! ...
Váljék majd egészségetekre!
Ezt a tortát a Laci idősebbik húga és párja kapják,délután jönnek érte,ajándék.Karácsonyra akatam,de ugye a húga akkor Angliában volt a fiánál.Most jó lesz Szilveszterre!Vaniliás és kávékrémes,sűrített tejjel,mascarponéval készült a krém.A lapok mézesek.
Ez a torta a miénk,ez a megmaradt PAnettonéból készült,mert ugye kettőt sütöttem volt és csak egyiket ettük meg.Ezt felvágtam lapokba,lett 5 lap.A gombaszerű kalapját levágtam,feldaraboltam,keksszel és két mézeslappal együtt késes aprítóban összedaráltam,puncsos kókuszgolyóknak.
Eznnek a tortának is nescafés a krémje,és vaniliás ,sűrítet tejes,mascarponés,egyszerre kavartam ki a két tortának,kívülről nescafés tejszínnel vontam be.mindkét tortánl,vaniliás szirupal locsoltam meg a lapokat.
Maradékmentésként készültek a puncsos kókuszgolyók,a leeső panettone,mézes és vajas keksz darából,kis vajat és maradék csokit olvasztottam össze,hozzáöntötem,kis tejet,és bonbonmeggy aromát,valamint kb.egy fél üveg vegyes gyümölcslekvárt,ami már rlég régóta a hűtőben állt felbontva.Kis kakaót is szótam bele,cukrot egyáltalán nem.Jól formázható lett,egy rudat is formáztam,az benn dermed a hűtőben,a többit kigolyóztam és három színű kókuszreszelékbe forgattam.
A kocsonyák is szépen megdermedtek,kemények,hogy vágni lehet,egy füstölt körmöt is főztem bele.Az érdekesség,hogy újabban kuktban főzöm a kocsonyát,nem pöszörögtetem egész nap,két és fél,három óra alatt készül el a 9 literes kuktámmal és szép tiszta,nem zavaros.
Ancsa!
Nagyon jól néz ki a torta, amit Laci húgáéknak készítettél! Nagyon fognak örülni, ha meglátják! Meg aztán milyen finom is lehet!
A másik, a Ti tortátok is igazán mutatós lett! Jól tetted, hogy a krémet is megcsináltad egyszerre! ... A puncsos kókuszgolyók is guszták! Jó sok lett!
A kocsonyák is nagyon szép tiszták lettek! Ügyesen főzted, látni, hogy vigyáztál a lángra a tűzhelyeden! .. Én még kuktában sosem főztem, nem is gondoltam, hogy ilyen tiszta lehet a leve...
Ezek az édességek készültek ma nálunk.
Házicsoki,mentolos töltelékkel,csokibonbon és svéd puncsrolád.
Ancsa!
Most látom, hogy ,milyen finomságokat készítettél ma! Te aztán tudsz még nagyon pörögni!
Elkezdtek virágzani a pici ékszerorhideák!
Ez a legyező kenyerem,jó sajtos,füstölt sajttal szórtam és juhtúrós vajjal kentem meg a kockákat.Thang-zongot főztem hozzá,sokkal jobb,puhább marad a tészta sülés után,napokig.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?