2,510 2024-11-26 07:01:38
Válasz: Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG
A menyasszony anyja egy kissé túl szemérmes, és a nászéjszaka előtti utolsó intelme így szól:
- Ne mutasd magad soha teljesen meztelenül a férjed előtt, mindig legyen rajtad valami ruhanemű. A teljes meztelenség undorító, közönséges, ízléstelen, kiábrándító!
Eltelik két hét, az ifjú férj egy este enyhe gyanakvással így szól a feleségéhez:
- Mondd szívem, nem volt nálatok a családban valami elmebetegség, vagy öröklött téboly?
- Miért kérded?
- Különben mi a fenétől van az, hogy minden áldott este ezzel a hülye kis kalappal a fejeden vonulsz be az ágyba?
2,512 2024-12-02 06:59:33
- Mit veszel?
- Valami szép karórát a férjemnek. Hiszen tudod, pont tíz év van közöttünk. Holnap lesz ötven éves.
- Hihetetlen. Nem is látszol hatvannak...
2,514 2024-12-10 16:43:31
A szegény ember szeretné férjhez adni öregecske és csúnyácska lányát. Végre valaki egy távoli városból eljön háztűznézőbe. Kimegy elé a vasútállomásra, és hazafelé megpróbálja kifaggatni a vőlegényjelöltet:
- Mondja, mi a véleménye a házasságról?
- Én úgy gondolom, az a lány ne legyen gazdag, mert akkor lenézi az ilyen szegény legényt…
- És aztán?
- Az a lány ne legyen szép se, mert akkor mindig a tükör előtt billegeti magát, és elhanyagolja a férjét.
Erre szegény ember lelkesen vágja hátba a kérőt:
- Maga egy mázlista!
2,516 2024-12-12 07:31:45
A tudós folyton csak a könyveket bújja, nem kis bánatára a mutatós és élni vágyó feleségének.
- Jaj, bárcsak én is könyv lehetnék – sóhajt fel az asszony –, hogy egyszer már belém feledkeznél…
- Nem bánom – feleli a tudós – de akkor már kalendárium légy, hogy minden évben másikat vehessek.
2,518 2024-12-14 06:44:16
Ázsiai diplomata érkezik európai állomáshelyére, ahol a vendéglátók elviszik egy táncprodukcióra. A diplomata kigúvadt szemekkel figyeli a táncos párt, akik szorosan egymáshoz simulva táncolnak. A házigazda zavartan megkérdi:
- Önöknél nem szokás az ilyesmi?
- De igen - feleli az ázsiai. - Csak nálunk ezt fekve csinálják.
2,520 2024-12-16 07:24:19
- Milyen ige a "ver"? Cselekvő vagy szenvedő? - kérdezi a tanár úr Pistikétől.
- A tanár úrnak cselekvő, nekem pedig szenvedő...
Pistike bekukucskál a fürdőszobaajtón, miközben a nővére zuhanyozik. Nézi egy kicsit, majd pánikszerűen felugrik, és berohan a szobájába.
Odabent riadtan gondolja:
"Anyu mindig azt mondja, hogy ha meglesek valakit, akkor kővé változom. Azt hiszem, igaza lehet, mert most a lábam között már éreztem valami keménységet!"