Válasz: Mi újság Ancsánál?
Margitka!
Van még egy kicsi,nagyon laktató nem lehet sokat enni belőle.
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Margitka!
Van még egy kicsi,nagyon laktató nem lehet sokat enni belőle.
Ancsa!
Persze én biztos vagyok abban, hogy el fog fogyni.
Nekem már többféle ételen kell gondolkodni, mert mindenki mást akar enni, és ehet is... mint amit én megehetek...
Bejglijeim
Darabja 40 dekás tésztából készült, egy kiló 20 deka lisztből, két sütő margarin és 10 deka zsír,3 deci tejföl és 2 deka élesztő, 2 deci tejben futtatva.
A tölteléket nem sajnáltam a két diósban 40 deka darált dió van.a zölddiósban egy üveg befőtt, darált keksz,szirupban eltett narancshéj,a gesztenyésben
két 25 dekás gesztenyepüré,rum,aszalt sargabarack,porcukor,a csokisban tejjel kikavart kakaó, cukor,darabolt étcsoki,a hatodik a maradék diós és gesztenyés keveréke lett.
Ancsa!
Nem győzlek csodálni! Hogy Te is mennyi mindent elvégeztél ma is!
Nagyon guszták lettek a bejglijeid!
Szépek a cicusaid! Nagyon nagy kényelemben pihennek!
Ancsa!
Nagyon finomak lehetnek a bejglik! Látom, hogy neked is jól összekeltek a tepsiben, ahogy nekem is.
Én még a jövő héten megsütök még egyszer ennyi adagot, és abból viszünk 2 nagy rudat Gáborékhoz is Pestre majd. De akkor nem ebben a nagy tepsiben fogom sütni, amiben mindig is szoktam, hanem a gáz tepsiben, most összemértem, az jóval nagyobb...
Ezeket pedig a reggelizés után rudakra vágva ma teszem is be a fagyasztóládába... El fognak majd szépen fogyni alkalmanként, amikor előveszünk belőlük.
Mi ma megfőztük a kocsonyát,ki is adagoltuk,leszűrtük szépen.Van benne füstölt köröm is,attől kicsit sötétebb a színe de nagyon finom az íze!Alig várjuk a reggelt,ezt fogunk reggelizni.
Ancsa!
Nagyon ügyesek voltatok! Guszták lettek kimérve a kocsonyáid! Reggel jó étvágyat hozzá!
Citrommal eszitek Ti is?
Margitka!
Igen citrommal,én szeretem még kis piros paprikával is megszórni.Van ,aki tormával szereti.Köszönjük,jó sok hús került minden adagba.
Ancsa!
A szüleim is szórtak a tányérra kis pirospaprikát, és kevés ecetes levet az uborkáról... Otthon még én is úgy ettem... De itt már a citrommal eszem, és nagyon imádom !
jaj igen,meg ecetes hagymával is hallottam,én még eddig csak citrommal ettem,meg volt mikor Piros Aranyat is nyomtam rá.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?