Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon jól néznek ki az üvegek! ... Hú de finom is lehet! Biztos nagyon fincsi lesz majd a héja a szirupban is!
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon jól néznek ki az üvegek! ... Hú de finom is lehet! Biztos nagyon fincsi lesz majd a héja a szirupban is!
Már sütve nem tudta fotózni mert nagyon éhesek voltunk...
Egy ilyen kisebb kenyeret sütöttem,ezt könnyű szeletelni és bundázni.
Két kiló narancs héja volt ,összedarabolva,jó alaposan kiáztatva három napig,majd annyi szirupban amennyi elfedi megfőztem puhára.
Ezt a palacsintatortát sütöttem,hagyományosan megsütünk palacsintát,amibe kakaópor is van keverve.Két krémet keverünk és ehez két mascarponét használtam két tálba tettem,mindegyikhez adtam 10 -10 deka porcukrot,250-250 ml.Tejszínt és egyikbe két evőkanál nescaféport,ezeket felvertem,kikevertem és két habzsákba téve egy palacsintát fehér krémmel csíkoztam hat csík lett rajta,a másikkal lefedtem és most a közöket barnával csíkoztam,majd palacsinta,megint fehér ott ahol közök maradnak és így tovább...Nagyon szép felvágva és persze finom is,csak nem bírtuk kivárni, hogy rendesen összeálljon,holnap szebben lehet majd szeletelni,majd akkor is hozok egy fotót.
Ancsa!
Finom lehetett a pizza, ahogy látom elkészülve a sütésre is!
A kenyérkéd is jó így, én sem szeretem a nagyobb formákat... mert szeretünk pirítani is, és ha nagy, akkor ketté kellene vágni... de ez jó méretű! ...
A narancshéjak is jól mutatnak az üvegekben a sziruppal leöntve!
Látom, hogy jól silerült a tortád is, igazán guszta a szelet, amit hoztál!
Ancsa!
Nagyon siettél, mert nem néztél vissza az előz hozzászólásodba.. mert oda is hoztál torta szeletet.
DE ez a mai szelet valóban sokkal szebb! Gyönyörűen tudtad vágni! ... ... persze nekem a tegnapelőtti is tetszik!
De, tudom, hogy hoztam akkor is,de akkor friss volt és szétcsúszott, ahogy szeleteltem,ennek most már van tartása.
Ancsa!
Gyönyörű fotókat készítettél! Nagyon tetszenek!
Ancsa!
Most vettem észre, hogy hoztál finom kóstolót a pitéből!
Látom, hogy Te is szeretsz mindig újítani! Nagyon finom lehet! Nekem nagyon tetszik, hogy olyan türelmes és kreatív vagy, hogy még díszíted is!
Húúú Ancsa!
Én nagyon imádom az almás pitét!!!
De sajnos már mint általában másból is, egyszerre csak keveset ehetek, mert ha nem ezt teszem, akkor utána bizony nagyon megszenvedem...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?