Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon sok finomság készült nálad mint mindig.A cicusok nagyon szépek a kis Bitta is sokat nőtt már.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon sok finomság készült nálad mint mindig.A cicusok nagyon szépek a kis Bitta is sokat nőtt már.
Juj,nagyon nyúlik Kicsi Bitta,olyan hosszú,de sovány...pedig súlya van rendesen,érdekes formája van,remélem gömbölyödik kicsit majd ha ivartalanitva lesz,mert igy olyan,mintha girhes lenne...
Mivel éjjel nem hagynak aludni,ilyenkor bezzeg álmosak....

Aranyosak nagyon.

Egy kis oldalast sütöttem,megrántott húst,spenótot és zöldbablevest.Sütni két rétest sütöttem,vásárolt rétesek,de még igy is kirepedt egyik...
Ancsa!
Helyesek együtt a cicusaid!... de szerintem nem kellene ilyenkor hagyni aludni őket!... Rá kellene szoktatni az éjszakai pihenésre! 
Finom ebédek készültek ma is nálatok! ![]()
Apu tortája elkészült végre!Azt kérte ne legyen túl krémes,vagy cukros,igy kevés fondantot használtam,és fehércsokoládés krémmel,töltöttem,barack sziruppal locsoltam a lapokat.Cukor nincs a krémben!

Ancsa!
Csodás lett apukád tortája! Nagyon nagyon tetszik!

Nagyon finom lehet, ha nem lett édes! Már odaadtátok Neki? 
Szép lett nagyon a torta.Isten éltesse sokáig.
Ancsa! Boldog születésnapot kívánok én is ! Gyönyörű lett a torta, szépen megcsináltad! Gondolom, hogy örült apukád! A tortával is a tavaszt hoztad!
A cicusok is aranyosak, látom már megszokták egymást, mintha mindig együtt lettek volna!
Finomakat készítettél a hétvégére!
Igen ,nagyon örült neki,én csak úgy hivom a büdöskés torta!
Ma mikor voltam náluk,már csak romjaiban van,alig van belőle,kérdeztem a virágokkal mi lesz?Mi lenne,megeszem!Miért miből van?Mondom cukor fondant,akkor megeszem!Tedd el emlékbe,nem...a 74-et teszem el! ![]()
Ancsa!
Apukádnak is nagyon tetszik a tortája! Sikered lett vele, ezt én is sejtettem, amint megláttam! De ezek szerint nagyon finom is lehet, ha csak a számokat hagyja meg! Aranyos nagyon! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?