Válasz: Mi újság Ancsánál?
Poci relaxál!

Bitta is...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Poci relaxál!

Bitta is...
Édesek mindketten:)
Bittának ott a példa: Poci! ... Nagyon jól megtanulja a dolgokat...
... Te pedig mindig klasszul elkapod a legjobb pillanataikat...

Húsleveském!
Ancsa!
Valóban nem láttam a buktáidat... pedig említetted, hogy sütöttél... Gondoltam is, hogy talán nem értél rá fotózni...
Pedig, DE! Nagyon guszták lettek!
... Na és persze a sok finomság is még, amit hoztál! Látom, hogy most sem éheztetek! Gondolom, hogy a szülők is örültek a buktáknak! Ja, és a húslevesed is nagyon szép tiszta lett, látom, hogy vigyáztál rá főzés közben! ![]()

ezeket a virágokat a z apu tortájára készitettem,majd lesznek levelek is hozzá
Hú de jól néznek ki!
... Ugye a jövő hét végén lesz a születésnapja... Most Ő 75 éves lesz? Vagy nem jól tudom? Szombaton fogjátok felköszönteni? 
Van ilyen virág formád?
74 éves lesz,négy nap múlva,de csak hétvégén viszem a tortát neki.Nincs ilyen hanem csak a szirom kiszűróm és azokból raktam össze!
Kiszúrtam két nagyot két közepeset ése gy kicsit,a nagyobbakat egy gömb végű formázóval szivacson megkunkoritottam a kicsit szikével a szirmokat kettévágtam és úgy kunkoritottam,majd a közepeket megnedvesitettem és egymásra raktam egy kis kerek kompótos tálkába igy kunkorin szárad meg,és akkor van olyan közép bibeformázóm is,meg eszközeim,ilyenek,vagy hasonlók!

ennyi minden kellett egy virág elkészitéséhez,meg persze a fondant! ![]()
Akkor tévedtem, de csak 1 évet... Na és jól van?
Hú micsoda szerkentyűid vannak.... Ezzel azért volt egy kis ügyeskedni valód... de Te szeretsz díszíteni! ![]()
Köszönöm szépen,hol jobban,hol rosszabbul,megviseli már a tüzelés a fahordás,vágás,fáj a dereka,nem nagyon tud kiegyenesedni sokszor!Alig várja vége legyen a télnek!Hát évek óta veszegetek a netről ezt azt,múltkor is rendeltem emlékszel,jó munkát csak jó szerszámmal lehet késziteni!Szeretek pepecselni,de bosszant hogy nem minden sikerül ahogy szeretném,mert ugye csak magamtól tanulom a netről,ezt a virágot is ma találtam videón hogy kell késziteni,onnan csináltam!
Ancsa!
Már én is nagyon várom a tél végét.... A munka is kevesebb lesz majd Neki is! Azért jó, ha közben tudtok egy picit besegíteni... Közben meg volt egy telefonon.... 
Igen, emlékszem, hogy írta a múltkor, hogy rendeltél cuccokat... Ha van kedved vele dolgozni, akkor csak ügyeskedjél, és sok szépséget gyártsál mindenki örömére! ![]()
Ancsa! Nagyon finomat főztél! A leves is szép tiszta, a csirkecombok is nagyon guszták! A bukta már akkor is guszta mikor még nem tetted be sülni. Nagyon finom lehet látni rajta. Itt is rég volt, majd készítek lekvárosat is mert azt meg a férjem szereti.
A virág nagyon szép, szép lesz a torta ilyen tavaszi virágokkal! Biztosan örülni fog apukád ha meglátja.
Nekem is vannak ilyen kiszúrók, meg eszközök.
A cicusok nagyon szépek!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?