Válasz: Mi újság Ancsánál?
Guszta így szeletben is... egészségetekre! Na de én ebből is csak fele mennyiséget mernék enni... 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Guszta így szeletben is... egészségetekre! Na de én ebből is csak fele mennyiséget mernék enni... 

A szeletről nem sikerült jól a kép,túl közel és felülről fotóztam,igy nem látszanak szépen a rétegek a krémmel,pedig tényleg volt rendesen benne és látszott szépen.Icának az unokája segitett felvágni a tortát!
Ancsa!
Gyönyörű lett a torta, szép virágot készítettél szép a színe is! Nagyon mutatós, jól néz ki felszelve is! Gondolom, hogy megörült mikor meglátta! Boldog születésnapot kívánok én is!
Az ő tortája is nagyon jól néz ki! És ki az a ki felszeli a tortát? A lánya?
Na ez a Bitta nem semmi cicus!
Most olvasom, hogy az unokája Icámak! Szép és csinos lány!
Ilona!
És milyen okos,informatikai mérnöki egyetemet végzett,most a mesteri fokozatot végzi!Kisiskolás kora óta ismerem,ilyenkor meg kell állapitanom,hogy nagyon szalad az idő...öregszünk!
Ancsa!
Milyen helyes és okos unokája van Icának, büszke lehet Rá! ![]()
A tortádnak szép a belseje, azért én látom a 2 réteg krémet, ha nem is olyan feltűnő! ... Ica tortája milyen ízesítésű? 
Csokipudinggal volt és tejszinhabbal a tetején!
Nekünk az is ízlett volna!... Elég gyakran készítek én is csokis pudingot... ugye ami csak habbal finom! Nálunk sem maradhat el az sosem! ![]()
No comment.....

... Na ilyent sem látok én... Bár járnak cicák a kertünkbe, mióta nincsenek kutyáink, de olyan nagyon nem szoktam figyelni őket...
De nektek ott vannak szem előtt, ott huncutkodnak...
De édesek!:))

Gyors csokikrémes s üti,a 4-3-2-1 sütit sütöttem az este,ma betöltöttem,mandulával és a kumkvat befőttemmel diszitettem!Juj az a befőtt valami csodafinom!
Gyümölcsöt is bespájzoltam vettem kakiszilvát és mangót is,pomelo akciós volt és narancsot!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?