Válasz: Mi újság Ancsánál?
Olyan dió nagyságúak,csak hosszúkások,héjastól kell enni!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Olyan dió nagyságúak,csak hosszúkások,héjastól kell enni!
Jé?!... én ezt nem is hallottam eddig... A héja nem keserű? 
Azt láttam a fotódon, hogy hosszúkásak...

Mai vacsoránk,hagymás szelet,finom gyenge borjúhúsból!

Csak kettévágtam őket,és úgy főztem meg cukorszirupban,nem kell hámozni a kumkvatot héjastól fogyasztják,finom édes a héja,nem keserű,se nem csipős,a belseje kissé savanykás!
Sajnos nem lett egy egész üveggel,de ha finom,még veszek többet és elrakom!
Ancsa! Micsoda finomságokat főztél már! Ügyes vagy! Még én sem kóstoltam kumkvatot! Nem is láttam, vagy nem figyeltem. Biztosan van a nagy áruházakban itt is.
Ancsa!
Jó ide benézni mindig! Ma is kitettél magadért! Nagyon finom vacsorát rittyentettél össze! A kumkvat ha savanykás, akkor nekem ízlene!.. Na majd figyelem! ![]()
A héja édes,a belseje savanykás,ültettem el belőle magot remélem az is kikel mint a piros diófa.Azt Kicsi Bitta teljesen lekopszitotta,azt hittem annyi neki...erre kihajtott újból ,tele van levéllel,most kivittem a folyosóra,hogy ne férjen hozzá,nehogy megint leszedje a leveleket róla!
Ha nem felejted el időnként megöntözni, akkor talán ez is kikel majd, mint az a kis diófa... Kíváncsi leszek rá majd, ha erősödne a diófa majd fotózzad le újra! ![]()

most sülnek a szárnyacskáim,és zöldborsó levest főztem mellé,azt nem hoztam.
Viszont itt a lime curddal készült citrommisu,ahogy elneveztem mert végül is ez nem tiramisu ,bár hasonlóan készült!
És készen vagyok az Ica tortájával is!ilyen lett!

Ahogy nő Kicsi Bitta,egyre érdekesebb lesz..nézzétek már mekkora fülei vannak!És a bundája pettyes is meg csíkos is...hmmm...fura egy macska!
Ancsa!
... Hú a mindenit micsoda ünnepi hangulat van a konyhádban!
Nagyon finom ebédet készítettél, és a sütid is guszta! Na és ez a torta! Egyszerűen fantasztikus!!!!
Nagyon ügyesen elkészítetted! Biztos vagyok benne, hogy Ica barátnőd meghatódik rendesen, ha meglátja! ![]()
Én megragadom az alkalmat és sok szeretettel kívánok Icának BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Bitta pedig valóban nagyon sokat változik, és igazán érdekes a bundája is! ![]()
Köszönöm szépen ,átadom neki holnap,remélem is hogy tetszeni fog neki!

Megkóstoltuk mi is a citromos tiramisut,nagyon finom!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?