Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon hangulatos hétvégén vagytok túl Ti is! Akkor az idén is megörökítetted a Várban a történéseket. Szép volt az idő, ott is kellemesen telhetett a napotok! ![]()
Helyesek vagytok együtt, és vidáman készülődtetek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon hangulatos hétvégén vagytok túl Ti is! Akkor az idén is megörökítetted a Várban a történéseket. Szép volt az idő, ott is kellemesen telhetett a napotok! ![]()
Helyesek vagytok együtt, és vidáman készülődtetek! 
Ezt a lámpát találtam a turiban,gyertyát is turkáltam bele,de karácsonyi rénszarvasok meg fenyők vannak rajta ,így kitaláltam, hogy kókuszrosttal behúzom,hogy ne látszódjanak.
A virágtartót is dekoráltam kókuszrosttal,hogy passzoljanak egymáshoz!
ez a kis csobogó,csupa kosz volt és ott hányódott,alaposan kimostam,sikáltam,fertőtlenítettem,és fehér kavicsokkal raktam meg,ilyen lett!

A zserbónak meg nagy keletje volt ma,fekete cseresznye lakvárral készült,nem barackkal.
Ancsa!
Nagyon jó dolgokat találtál! Jó ötlet volt a kókuszrost a díszítésnek! A kis csobogó is aranyos! 
Igazán mutatós lett a zserbód! Nagyon finom lehetett! Én még eddig csak sárgabaracklekvárral készítettem. De finom lehet a fekete cseresznye lakvárral is! ![]()
Ancsa!
Nagyon mutató lett a kövirózsa virágtartója így bemozaikozva. Ügyesek voltatok!
Én még sohasem ettem papayát... Mihez hasonlít az íze? 
Margitka!
aszalva van ,kis kockákban lehet kapni zacsiban,mindig veszek kicsit mazsola,kicsit datolya,kicsit narancs íze van,nagyon finom!Gyümölcskenyerekbe is teszem,vörösáfonyával,mazsolával együtt!
Ancsa!
Ahogy olvasom, akkor ez valóban finom lehet! .. Akkor valóban nagyon jó megoldás a gyümölcskenyerekbe rakni! ![]()
Én eddig nem is figyeltem az üzletekben... de majd, ha vásárolni megyünk keresgélek...
Beteszek ide pár fotót,a mai konyháskodásomból,a paprika,a kovászos ubi és a mentaszörp.
mostanában a mentaszörpöt úgy készítem,hogy a menta leveleket leturmixolom,átszűröm és a levet kiegészítem még vízzel,annak föggvényében teszek cukrot,most egy kiló cukrot tettem,meg citromsót,úgy főztem ki,sokkal intenzívebb az íze.
Ancsa!
Nagyon ügyeske voltál ma is! Igazán guszta lett mindegyik! 
Szervusztok!
Ma termékeny napom volt,reggel kiszaladtam a piacra,nagy piac volt,azt sem tudtam hova kapjam a fejem...Persze az árak is elég nagyok,de mindig van,hogy lehet olcsóbban vásárolni.
Sikerült is vegyek sárgabarackot,elraktam lekvárnak ,lett 8 üveggel,ezek most nem Gemfixesek,hanem símán főzött lekvár.

Padliszánt is kaptam,vegyesen vettem ,lilát meg fehéret,meg is sütöttem ,ki is kavartam.
Zöldbab is jó árban volt,azt is vettem,és elraktam,üvegbe,ahogy régen anyu tette,annyira finom így ,apu képes volt az üvegből enni,de persze ezeket fel kell engedni levesnek.

Egy jó nagy szelet dinnyét is vettem,de azt már behűtve meg is ettük!
Szia Ancsa!
Látom, hogy a konyhádban szorgoskodtál ma! Nagyon szép lett a sárgabarack lekvárod! De finom lesz ezt enni, akár magában kenyéren is! A zöldbab is nagyon guszta lett!
Én régen mindig elsokalltam a lekvár főzését.. Főleg amikor itt a háznál a fákról szedtük le... sajnáltam volna, ha tönkremenne... Még mindig van jó pár üveggel.
Üvegbe én is tettem el valamikor zöldbabot, de már inkább a fagyasztóból szedek elő, és azt főzöm meg. ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?