Válasz: Mi újság Ancsánál?
Már nagyon bambulok..
...bekómáztam...
...kipurcantam...
Mindig egymás közelében...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Már nagyon bambulok..
...bekómáztam...
...kipurcantam...
Mindig egymás közelében...
Szia Ancsa!
De gyonyoru ek a cicak,sajnos a mi Picurunk eltunt egy hete valaki kezett tett ra apro termetu volt egerszurke feher papucsal karacsony elott volt sterilizalva,nincs szerencsenk az utobbi idoben a cicakhoz amikor szepen rendben jonnek eltunnek egyenkint valaki szerintem ezt figyeli,igaz bitang volt kisert engem egeszen a leanyokig mint egy kutya.
Jaj,miféle alak az aki ellop egy állatot?Remélem nem bántják legalább!Hátha előkerül még?
Ancsa!
Ma is sok finomságot készítettél! ... Gondolom, hogy már mindenből ettetek is.. 
Klassz fotók készültek ma is a cicusaidról. Tényleg nagyon szeretik egymás közelségét, és ez Nektek is megnyugtatható lehet! ![]()
Margaréta!
Sajnálom, hogy nyoma veszett a cicátoknak.. de lehet ám, hogy még előkerülhet egy hét után is... ![]()

Készül a reggelim?

ez a vegytiszta szeretet!

roládom most mogyoróvajból,rendes vajból és csokoládéból készült.A mogyoróvajban vannak mogyoródarabkák.Egyszerre édes és sós, meg roppanós,nagyon pazar izkavalkád,a tejszinhab ellensúlyozza a töménységét!
Az angyalok eledele mellé diós-mazsolás fagyit vetem ,tejszinhabbal esszük!
Gyümölcsből is bespájzoltam,naracs,pomeló,kerekszilva és egy mangó került a kosárba,meg vettem datolyát és lime -ot is azt nem fotóztam!Ja és fekete retket,alig várom!
Ancsa!
Nagyon kedves kis képet tettél be a 476-os hozzászólásodba Bittáról! ... Érzi, hogy nyugodtan pihenhet melletted. ![]()
A sütik is igazán guszták! ... Na és a gyümölcsöket most aztán enni kell rendesen, a sok vitaminra nagy szükség van! ![]()
Vettem kumkvatot,szerintem nagyon finom aromás lenne,ha nem lettek volna a nagyobbak kiszáradva,a kicsik pedig még éretlenek...viszont pár magot találtam bennük,amit tudtam felvagdostam a gyümölcs salátába,a magokat elültettem!

A mangóm viszont szépen megérett és nagyon finom lett,az is ment a saliba,meg pomeló,narancs,és a kumkvatok.
Ez az! Fontos a sok gyümölcs! Egészségetekre!!!!
... Én még kumkvatot ( törpemandarint) nem vettem soha... Mennyire apró ez? 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?