Válasz: Mi újság Ancsánál?
Köszi,hogy szóltál Margitka,irtam is választ.Általában figyelem az üzenőfalat,pont most nem vettem észre,bocsi! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Köszi,hogy szóltál Margitka,irtam is választ.Általában figyelem az üzenőfalat,pont most nem vettem észre,bocsi! ![]()

szikkadt kenyeret kockákra vágunk,sonkát vagy felvágottat,kolbászt ,lepiritunk egy kis olajban,majd közé keverjük,sajtot vágtam kockákra,trappistát,azt is hozzákevertem,mejd egy mozzarellát.Felvertem 5 tojást,ez a kenyér mennyiségétől függ persze,tejjel felengedtem,só,bors,kis petrezselyem,ráüntjük a kenyérre,jól átforgatjuk.kivajazott formába nyomkodjuk villával,tetejére maradék sonkakocka,reszelt sajt kerül,forró sütőben megsütjük...Bundás kenyér jellege van!

Amerikai palacsintát is sütöttem,mert vasárnap későn reggelizünk aztán már csak 5-6 óra tájban eszünk és kész.narancsot főztem hozzá cukorban és sütöttem egy pár banánta,azt is lecsorgattam mézzel,kis mandula a roppanósság miatt!
Komolyan!
Bolondosan!
Ancsa!
Ügyesen megoldottad a kenyér többletet.... Igazán finom, tartalmas lehet!... Az amerikai palacsinta is igazán guszta lett, sok sok finomsággal kiegészítve! ... Majd jó étvágyat hozzá, ha nekifogtok! ![]()
Hihi, szerintem ahol komolynak találod Bittát, ott is huncut egy kicsit! 

Megvágtam és szét szortiroztam az almást,általában igy szoktam csomagolni a szülőknek is,be van dobozolva,Atti reggel beadja...Meg kellett porcukrozni,jó bőven,mert kifelejtettem a tésztájából a cukrot...nem is tudom hogy történt,de a töltelék jó édes és igy porcukorral nem is érződik,bár apunak nem lesz elég édes és ezt majd meg is mondja!
Ancsa!
Ha hiányzik a cukor, az nem olyan nagy baj, hiszen az almában is van valamennyi, tehát teljesen nem íztelen miatta... Na és ha a tetejét jól megszórják porcukorral, akkor már nem is lehet azt nagyon megérezni! .. Nekem ízlene cukor nélkül is, mert nagyon guszta! ![]()
De biztos vagyok benne, hogy el fog fogyni! ![]()
https://www.facebook.com/anna.csato.9/v … 015499478/
Hoztam egy kis videót a cicáimról,nem tudom látható e?
Ancsa!
Csak úgy tudtam megnézni a videót, hogy bejelentkeztem a facera.... Nagyon aranyosak a cicáid! ![]()

Kakaós töltelékkel és pillecukorral!
Ancsa!
Guszta, szép és biztosan fincsi is volt! Megint alkottál!
Ez a cicus mintha tudna hogy kell kedveskedni a gazdinak!

Megfőztem,kicsontoztam,lebőröztem és felkockáztam,aztán met a savanyú krumplilevesbe!

Itt pedig hagymás szelet készül...
itt pedig angyalok eledele!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?