2,066 2023-02-04 07:32:12
Válasz: Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG
Kiszáll a NAV egy tanyára, hogy ellenőrizzék az illegális szeszfőzést.
Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezőn lévő fészerhez, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan előhúzza a pénzügyőr a szolgálati igazolványát.
– Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezőgazdasági létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek.
– Rendben van, maga tudja.
A pénzügyőr átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika.
Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja neki:
– Az igazolványt! Mutassa neki az igazolványt!
2,068 2023-02-06 07:01:05
Egy ausztrál farmer vödörrel a kezében elindul a közeli gyümölcsösébe, az útja egy tavacska mellett visz el.
Arra lesz figyelmes, hogy a tóban 3 pucér fiatal leányzó fürdik, a ruháik szétdobálva a parton. A lányok észreveszik és kikiabálnak az öregnek:
– Ne leskelődjön, addig úgysem megyünk ki a vízből, amíg el nem megy innen!
A farmer egy kicsit felemeli a vödröt és visszakiált:
– Nem leskelődni akartam, csak a krokodilt jöttem megetetni!
2,070 2023-02-08 06:54:16
Rohan haza a férj, szinte betörve az ajtót érkezik a lakásba. Kézen ragadja a feleségét, és húzza be a hálószobába. Az asszony már vagy 20 éve nem élt át ilyet. Izgatottan várja a következményeket.
A férj ágyra dönti a feleségét, gyorsan ő is mellé fekszik, magukra húzza a takarót és azt mondja:
- Nézd, vettem egy új órát és a sötétben még világít is...
2,072 2023-02-10 07:10:09
Az apuka megkérdi kisfiától:
- Nem vette észre a tanító néni, hogy én segítettem a házi feladat megoldásában?
- Nem.
- Na és mit mondott a megoldásodra?
- Azt, hogy napról napra hülyébb leszek.
2,074 2023-02-12 07:29:42
- Kicsim mit szeretnél születésnapodra?
- Semmit, csak szerelmet, ölelést, és hogy légy hozzám hűséges.
- Már késő, megvettem a zoknikat.
2,076 2023-02-14 07:15:35
Csajozás régen:
- Feljössz megnézni a bélyeggyűjteményem?
Csajozás napjainkban:
- Feljössz hozzám? Megy a fűtés!