Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon jó képeket hoztál a cicusokról! De jól érzik magukat!
Megint sok finomságot készítettél, igazán guszta és szép a belseje, látni mennyire foszlós!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon jó képeket hoztál a cicusokról! De jól érzik magukat!
Megint sok finomságot készítettél, igazán guszta és szép a belseje, látni mennyire foszlós!
Ancsa!
Csak most tudtam megnézni, hogy mennyi finomságot készítettél!
Az a reggelihez készített fahéjas tea is finom lehetett, én is szeretem az ilyen ízesítésű teákat, és készítek is gyakorta! ![]()
Na és de jól néz ki az almavirág és a kalácsod is, milyen szép felvágva is! 
Már én is láttam rizsszem tésztát, de eddig még sosem vettem... Na és hogy ízlett? 
Kisült a diód kenyerem,remélem jó lesz mert a tésztája nagyon jó volt,bosszant hogy mikor leveszem a fedőt az edényről,visszaesik a közepe...

kicsi vekniket is sütöttem,mert sok volt a tészta!
A tegnap főzött zúzapörköltem ,borsóval,annyira finom lett,Atti kétszer vett belőle,pedig levest is evett!
Kicsi Bitta elfoglalta Poci megszokott helyét a radiátor tetején,most már fel tud ugrani az ágyról és nagyon szeret ott!
Poci lekényszerült a földre,de jó helye van neki ott is!
Ancsa!
Most nézem már be is tetted amit készítettél. Guszta nagyon és sok is lett belőle! Szépen meg is kelt. Jól néz ki a zózapörid is.
A cicusok megint aranyosak, szép képeket lehet róluk készíteni.
Ancsa!
Miokor a dagadót sütötted zsírban tetted oda? Tettél alá hagymát vagy mást? Nekem is van itthon hasonló húsom, de csak magában zsírban, vagy olajban sütöm. Nagyon finom, jobb mint a comb, ez omlósabb. Volt mikor olajat használtam hozzá, de már az sem olyan mint régen. Nem jó az olaj minősége.
Ilona!
Zsirban tettem oda,előbb egy kis vizet töltöttem alá,mint mikor tepertőt olvasztunk,hogy kiolvadjon a zsirja,aztán tettem hozzá jó pár kanál zsirt.
Ancsa!
Tehát diós kenyeret, és még cipókat is sütöttél! Guszták lettek. 
A nagyobb kenyérnél, ha kicsit több a folyadék, vagy az élesztő mennyisége, én is észrevettem, hogy a közepe beeshet... ezt is csak sok kísérletezés után tudtam én is pontosan kimérni a hozzávalókkal... De látom, hogy nagyon szépen megkelt minden, és gyönyörű hézagos is lett a végeredmény! A bosós pörid is kapós lehetett. ... 
A cicusok meg nagyon helyesek most is!.. Azért rendes Poci, hogy még a saját helyét is átadja a kicsinek ![]()

Diós kenyerem megvágva,közelről látszanak benne a diódarabkák!
ez pedig a kis veknim belseje.
A krémesem ilyen állapotban marad holnapig!
Ancsa!
Már többször megakartam írni, hogy a 35.-dik oldalon a 409-es hozzászólásodban Poci le van fényképezve, és nézegetve a képet az oldalán egy cicust látok összekuporodva. Az első bal lábától egy pár cm-re látom a a szőrén! Nézd csak meg jobban! A feje is jól kivehető, meg az oldala és combja is ha jól megnézed!
Nagyon guszta a krémesed! Ki bírod holnapig, mert én nem bírnám!
Ancsa.
Sok fonomságot készítettél,legközelebb én is így főzöm meg a zuzát,nem sima pörköltnek.
A cicusok változatlanul szépek.
hihi Ilona!
Mi azt a cicarajzolatot már rég láttuk rajta,még itt ,illetve a régi margiton is szó volt róla,egy ott levő képen,Margitka is látta! ![]()
a krémest muszáj hagyni mert mézes lapból van,meg kell puhuljon!Ha akarom,ha nem! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?