2,018 2022-12-07 14:58:20
Válasz: Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG
Egy kislányt mindig az apukája visz az iskolába reggelente. Egyik nap azonban a papa beteg lesz, így az anyuka ülteti be a kocsiba a kicsit. Este, amikor hazajön az iskolából, a kislány boldogan újságolja:
- Képzeld papa, ma a mami vitt az iskolába, és útközben nem találkoztunk egyetlen baromarcúval, meg köcsöggel sem!
2,020 2022-12-09 08:08:56
A férj csak hajnalban ér haza. A neje vészjósló hangsúllyal kérdezi:
- Hol voltál egész éjszaka?
- Képzeld, drágám, az új titkárnőm munkaidő végén behozott nekem egy kávét, sejtelmesen rám mosolygott, majd amikor lerakta a kávét az asztalra, szétnyílt a blúza, én nem bírtam visszafogni magam, és belecsókoltam a nyakába, erre ő teljesen megvadult, egymásnak estünk, elvesztettük a fejünket, végül a lakásán kötöttünk ki, és egész éjjel szeretkeztünk.
- Hazudsz! Fogadjunk, hogy már megint azt a kurva Windowst akartad felinstallálni a gépedre!
2,022 2022-12-12 09:15:31
Egy fiatal, csinos szőke hölgy ül az állatorvosi rendelőben és egy palotapincsit simogat a kezében. Odamegy hozzá egy férfi és ezt mondja:
- Szívesen lennék a kutyája helyében!
- Nem hiszem, épp kiheréltetni viszem...
2,024 2022-12-14 08:07:24
- A kórházba sebesültet hoznak:
- Nős? - kérdezi az orvos.
- Nem, autóbaleset.
Lepusztult, neandervölgyi kinézetű egyetemista szállt fel a 7-es buszra. A sofőr nagyon menő akart lenni, és kiszólt a tolóajtón, jó
hangosan:
- Mi újság az őserdőben, öreg?
A válasz gyors és meglepő volt:
- Anyád nem üzent semmit!
2,026 2022-12-16 09:12:56
Az újdonsült férj:
- Drágám, be kell valamit vallanom. Mielőtt megismertelek rengeteg prostival voltam.
Mire a feleség:
- Tudtam! Biztos voltam benne, hogy már régebben is találkoztunk!
2,028 2022-12-18 08:54:58
Asszonyok egymás között:
- Állítólag a nős férfiak tovább élnek...
- Igen???
- Persze, de jobban várják a halált....
- Soha ne adj pénzt kölcsön barátnak. Veszélyes...
- Miért?
- Károsíthatja a memóriát....