Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa! Jól látom , Bitta még most cseréli a fogait? Mintha hiányozna az első pár foga alul.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa! Jól látom , Bitta még most cseréli a fogait? Mintha hiányozna az első pár foga alul.
Ancsa!
Ha számítottál erre a kedves ajándékra, akkor már értem, hogy miért is volt ilyen rossz ez a hosszú várakozás, míg odaért! ![]()
Klárika!
Valószinüleg cseréli,vagy nem nőtt még ki hiszen három hónapos sincsen!

Elmaradhatatlan ilyen tájban nálam a karibi csigafánk! ![]()
Ancsa!
Nagyon guszták lettek most is a fánkok! 
De nem irigykedek, mert épen most laktunk jól mi is a szalagos fánkkal. Mindenki örült, hogy sütöttem. ![]()

Mindenütt jó,de legjobb a dobozban...

Csupa fül,csupa szem! ![]()
Ancsa!
Hú micsoda jó fotókat készítettél megint a kis kedvenceidről! Igazán cukik! ![]()

Reggeli!Óriás szendvics teával!
Ez igen! Egészségetekre!
... na és milyen teát ittatok hozzá?
Kaptam a Forevertől egy tasak fahéj ízesitésű teát,azt készitettem el,kóstolónak kaptam!
És ha már úgyis a konyhában jártam,bedagasztottam...
Atti hozott három almát,úgyhogy kettőt megpucoltam és felszeleteltem,megforgattam almás sütemény fűszerkeverékben és cukorban,köröket szabtam és becsomagoltam az almákat.
Kivajazott formába körben raktam,lett egy almavirágom.
a leeső részeket összegyúrtam és a barnába a fehéret beletekertem,igy egy kis kalácskám is lett,pont belefért egy gyümölcskenyér formába!
Az ebéd pedig sertéspörkölt,rizsszem tésztával!

Megvágtam a kalácsot,megkóstoltam az almaszirmot,nagyon finom,nagyon foszlós a tésztája,igazán örülök,hogy megsütöttem!

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?