Válasz: Mi újság Ancsánál?

Pocit sem kell félteni,hogy lefogy...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

Pocit sem kell félteni,hogy lefogy...
Első pillanatban amikor ránéztem Bitta fotójára, hát felnevettem hangosan!... Azt hittem, hogy vihog... de aztán látom, hogy csak szundikál... Micsoda jó éles fotót tudtál készíteni ilyen közelről róla! ![]()
Poci mindig is szerette a hasát, na persze Te sem éheztetnél, nem kell félned, hogy elfogy! ... Már emelgetned sem lehet valami könnyű dolog, főleg a sok munka után, amikor hazaérsz, igaz! ![]()
Mert az ölemben volt és ott aludt,közelről fotóztam! ![]()
Hát ma is csirkemellet ettek!
Én közelről nem is tudok ilyen jó fotókat csinálni...
Nagyon megkedvelteted a csirkemellet velük... ez a kedvenc eledelük? 
Ez lett,mert aránylag megfizethető és jól be tudom osztani,nem esznek nem tudom én mennyit belőle,csak a konzerv mellé kapják néha,nem minden nap,más vesz nekik farhátat,meg csirkenyakat, én ilyesmit nem adok a cicáknak!

A dán briósok,pitetálban készitve.A recept em saját ,igy barakom a Receptek topikba a linket.
Nagyon guszta lett! Te jól kihasználod ezt a jénai tálat sütögetésre! 
Igazán ügyesen meg tudtad formálni! 
A receptek, meg, ha újak, akkor jó lesz is ott a receptesben. Köszi, ha berakod! ![]()
És hozom megmutatni az ajándékomat!

Ó de jó! Ez tényleg nagyon szuper!
... Már éppen reklamálni akartam érte! ![]()
Imádom,ez annyira nekem való! ![]()
Ancsa!
Én is örülök, hogy nem kallódott el ez a kedves ajándék... most már értem, hogy miért is vártad ennyire.
... Erre számítottál, vagy teljesen meglepi lett? 
Margitka!
Valahol számitottam rá,mert megtetszett nekem és aki küldte rögtön lecsapott rám mikor ott olvadoztam ! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?