Válasz: Ötlet... ezt a filmet ajánlom
Már régen raktam be ide film ajánlást. Pedig néztünk meg pár jó filmet... például akrácsonykor is:
Nekem nagyon tetszett ez az amerikai romantikus film, a címe pedig: Karácsonyi csók
VIDEÓ: Karácsonyi csók

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Ötlet... ezt a filmet ajánlom
Már régen raktam be ide film ajánlást. Pedig néztünk meg pár jó filmet... például akrácsonykor is:
Nekem nagyon tetszett ez az amerikai romantikus film, a címe pedig: Karácsonyi csók
VIDEÓ: Karácsonyi csók

Akkor még itt ez a másik karácsonyi film. Szerintem ez is aranyos volt. Nekem tetszett! ... A címe pedig: Karácsony a vadonban
VIDEÓ: Karácsony a vadonban

Ma délután megnéztünk egy amerikai vígjátékot. A film címe: A randiguru. ... Elég jó volt, egy kis kikapcsolódásnak. ![]()
VIDEÓ: A Randiguru.

Ma délután egy kicsit hosszú, de nagyon jó filmet néztünk meg közösen, ami igaz történet alapján készült. Nekem nagyon tetszett a film!
... A címe pedig: A boldogsag nyomaban.
VIDEÓ: A boldogsag nyomaban

Ma délután egy amerikai-kanadai romantikus filmet néztük meg. A film címe: Szívből jövő ajándék Nekem nagyon tetszett ez a film is. ![]()
VIDEÓ: Szívből jövő ajándék 
Rábeszéltek a fiúk ma is egy film megnézésére. Nem bántuk meg nagyon jó volt. Egy amerikai vígjátékot néztünk meg Robin Williams főszereplésével. Majdnem 2 órás volt. A címe: Patch Adams
VIDEÓ: Patch Adams

Ma délután mi is megnéztük ezt az angol Álmaink lova című filmet Lia után. Igaz történet alapján készült a film. Jó kis kikapcsolódás volt.
VIDEÓ: Álmaink lova

Tegnap este végre mi is megnéztük a férjemmel ezt a filmet, amit még Lia ajánlott az elmúlt időszakban. Nem bántuk meg, mert igazán aranyos, megható film! A címe pedig: Át a határon
VIDEÓ: Át a határon

Már nagyon régen láttuk A muzsika hangja. című filmet. Színházi előadásban is láttuk valamikor régen. Akkor is nagyon tetszett! Jó volt ma újra végignézni filmen. Bár elég hosszú, a felénél tartottunk egy kis uzsonna-szünetet délután. ![]()
VIDEÓ: A muzsika hangja

Délután nekiálltunk, és egy 2 órás filmet megnéztünk a férjemmel együtt. De a fele időnél megállítottuk, szünetet tartottunk...és ettünk... Nekem nagyon tetszett a film. A címe pedig: Greenland - Az utolsó menedék.
VIDEÓ: Greenland - Az utolsó menedék

Tegnap délután megnéztünk egy érdekes témájú, filmet, ami igaz történet után készült. Nagyon jó volt! Ajánlani tudom csak megnézésre, mert valóban ritka történet. A címe: Temple Grandin.
VIDEÓ: Temple Grandin

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Ötlet... ezt a filmet ajánlom