Válasz: Ötlet... ezt a filmet ajánlom
Tegnap ezt a filmet néztük meg először délután: Nem velem, drágám. ... Az előzetesben vígjátékként jelölök meg, de szerintem az életből is lehetne ezt meríteni...
VIDEÓ: Velem aztán nem drágám

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Ötlet... ezt a filmet ajánlom
Tegnap ezt a filmet néztük meg először délután: Nem velem, drágám. ... Az előzetesben vígjátékként jelölök meg, de szerintem az életből is lehetne ezt meríteni...
VIDEÓ: Velem aztán nem drágám

Másodiknak tegnap pedig amit tulajdonképpen terápiás hatás miatt érdemes talán végig nézni... Nekem ismerős volt a de a férjem, sem a fiam nem látta eddig... A címe: A címe: Arachnophobia - Pókiszony.
VIDEÓ: Arachnophobia - Pókiszony.

Akkor itt az ismertető az esti filmről: Bohém rapszódia
Jó választás volt a fiam választása, nagyon tetszett a film. Aki szerette a Queen rockegyüttes zenéjét, dalait, és még nem látta a filmet, csak ajánlani tudom! ![]()
VIDEÓ: Bohém rapszódia

Délután elkezdett cseperegni az eső.. de nagyon kevéske volt eddig legalábbis... A vasárnap délutánok nálunk lazításról, pihenésről szólnak. ma is ezt tettük. Mivel kint nem lehetett sokáig pihenni, bejöttünk, és egy filmet ma is megnéztünk. A film főszereplője: Anthony Quinn... Érdekes volt látni Charles Bronsont negatív szereplőként...
A film címe pedig: Harc San Sebastianért.
VIDEÓ: Harc San Sebastianért

Vasárnap este egy filmet megnéztünk, a fiúk valami időutazósat találtak... A film címe: A holnap háborúja.... Elég izgalmas volt, ami tulajdonképpen egy amerikai sci-fi akciófilm... Én is végig néztem, bár több, mint 2 órás, volt. De engem is lekötött... kicsit volt csak félelmetes, de nem volt vészes... néha ilyent is megnézek a fiúkkal...
VIDEÓ: A holnap háborúja

Délután megnéztünk egy filmet, mert már dolgozni nem akartunk. Elég hosszú, de nagyon jó a film... Közben rájöttünk, hogy már valamikor, de elég régen láttuk is. A címe: Ébredések.
Talán már Ti is láttátok?
VIDEÓ: Ébredések.

Mivel a hétvégére jó sokat készültünk, főztünk, sütöttünk.. mára már laza napot terveztünk. Aztán meg is néztünk egy ifjúsági kalandfilmet. Ez szerintem gyerekeknek is tetszene. Én szívesen nézek ilyen filmet is. A címe pedig: Mariken

Ma ezt a filmet mi a Filmboxon néztük egyenesben.
Nagyon nagyon nagyon kedveltem Venczel Verát. Ez volt az első film, amiben igen megkedveltem! Sőt a férjem nagyija is imádta, a Dédi! ... Ha ez ment a tévében, nem hagyta ki Ő sem! ![]()
VIDEÓ: Pillangó 1970

Sajnálom, nagyon szerettem én is, ezt a filmet is.
Nyugodjon békében.
Ma délután pihenésképpen ezt a filmet néztük meg. Nagyon jó film. Már valamikor láttuk, de alig-alig emlékeztünk rá...
A film címe pedig: Az ügyfél
VIDEÓ: Az ügyfél 1994

A tegnap esti sci-fi akciófilm, amit együtt néztünk meg, még engem is lekötött... pedig én nem szeretem a krimiket olyan nagyon, de ez érdekes és izgalmas is volt... A film címe: Beépített tudat
VIDEÓ: Beépített tudat

Tegnap este megnézünk egy hosszabb filmet, amit Gáborék ajánlottak már a múltkor... Megfeledkeztünk róla eddig, de most pótoltuk, mert nagyon jó film valóban! Csak ajánlani tudom aa megnézést, igaz, hogy több, mint 2 órás...
A címe pedig: Invictus - A legyőzhetetlen.
VIDEÓ: A legyőzhetetlen

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Ötlet... ezt a filmet ajánlom