Válasz: Itt jártunk
Margitka!
Egyetértek a fiaddal! Az unokám Levente karácsonykor mindig megjegyzi, hogy a fát nem szabad kivágni, azt ott kell hagyni a helyén! Miért kell bántani a fát?
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Margitka!
Egyetértek a fiaddal! Az unokám Levente karácsonykor mindig megjegyzi, hogy a fát nem szabad kivágni, azt ott kell hagyni a helyén! Miért kell bántani a fát?
Ilona!
De aranyos az unokád! ... Ő is igazán jó szívű fiúcska!
Tulajdonképpen én is egyetértek Velük.
Margitka.
Nagyon régen láttam május fát, gyerekkoromban még nagy divat volt állítani.
Lia!
Én is így vagyok vele, azért is tetszett, amikor megláttam... de most már másképp nézem...
Gáboréknak is hiányzik már a kimozdulási lehetőség. Ők a Duna partra sétálnak el néha esténként egy kis időre. Szerencsére körülbelül 10 perc alatt már oda is érnek, nincs messze. Természetesen maszkot mindig viselnek... de mesélték, hogy sajnos sokan nem teszik ezt... Most, hogy kihirdették a teraszok kinyitását, és az időt is későbbre tolták, hogy kint lehetnek... bizony megint bátrak sokan... Ez nem helyes...
Sokszor kapok fotókat is tőlük. Például a héten pénteken gondoltak ránk a parton is, és csodás naplementés képeket kaptam.
Itt az egyik:
Gyönyörű fotó a naplementéről.
Nagyon szép rendezett a park, csodásak a virágok , jó érzés ilyet látni.
Lia!
Köszi a szép fotókat! A fiúk nagyon aranyosak! Szép helyen vagytok! További szép együtt eltöltött napokat kívánok!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk