Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Igazán gyönyörű, ünnepélyes lett a tortád! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Azta...micsoda fatörzstorta! Eszembe nem jutna így összeállítani - de nagyon ötletes!
Visszanéztem néhány oldalad - csodaszépen dolgozol, már az ételkészítés folyamata is gusztusos nálad, gratulálok, bár ez a szó nem fejezi ki eléggé a tetszésemet!:)
S ez az új cicamica - valami tünemény! Mintha eltanulta volna Poci mozdulatait, úgy teszi-veszi magát, nyújtózkodik mint ő:)

Nos a Marlenkámból egyelőre ennyi látszik,iszonyú édes,nekem nem igazán nyerte el a tetszésem,nem bírom a gejl sütiket,végül is ennek ilyennek kell lennie,mivel egy örmény édesség!
Lett egy nagy tál Boeuf -salátám is,a pulykemell is kisült,azt még nem fotóztam le.
Most alszik minden cica,igy felporszívóztam és felmostam Domestossal,mig alusznak ,felszárad,érdekes ,hogy a picit nem zavarta a porszívó hangja,míg Poci felugrott az ablakpárkányra,onnan pislogott!
Na szerintem felszáradt a konyha,megyek vissza még van dolgom!
Ja pár kép Bittáról!Pont úgy alszik,mint Poci,Katika,jó a meglátásod,sok mindenben utánozza.És köszönöm az értékelésed,igyekszem a lehetőségeimhez mérten,tisztán és étvágygerjesztően főzni,sütni!Már régóta piszkálta a fantáziámat egy hasonló Fatorzs,most alkalom volt rá!
Ja és nézzétek a kis Rózsaszín ujjacskáit,fekete is meg rózsaszin is,a bajuszkája,meg mintha rajzolva lenne mind a két oldalon,eszem meg,ez egy gyönyörű cica!

egy darabig leste a Jézuskát,de aztán inkább lefeküdt!
Este felszeleteltem a pulykamellet,isteni finom,omlós,jó csípős lett,tüzes,négyborsos páccal,borban pácolva készült!

Ma pedig megvágtam a Marlenkát!Ráférne a lapokra még a puhulás,de nem kemények,vagy ropogósak,szépen lehet harapni és szeletelni is.A krém sem lett gejl,ahogy féltem pedig tőle,nagyon finom az ízharmónia a mogyoróval együtt!

Én pedig már csak nézem Pocit,ahogy eszik..belém már nem fér több!
Ancsa!
Marlenkát én csak egyszer készítettem, ahogy tegnap is írtam a társalgásban, oda be is tettem a linket, ahol képeket is találsz. Láttad?...
... Nekünk ízlett, de.... túl munkás szerintem...
Mi tegnap franciasalátát nem csináltunk, de a kaszinótojás nem maradhatott el, és mint minden karácsonykor és szilveszterkor általában, most is nagy sikere van...
A pulykamelled szépre sült meg most is. Látom, hogy Te nem töltötted meg. De igazán mutatós, ahogy felvágtad! 
Egyetértek, Bitta igazán gyönyörű kiscica, olyan igazi szeretni való! ![]()

Tortát megvágtuk,vittünk a szülőknek belőle,mi még most fogjuk megkóstolni!
A kétféle krém nem igen látszik jól benne!
Ancsa!
Hú de guszta felvágva a fatörzs torta! Képzelem, hogy mennyire örültek a szüleid is a kóstolónak! ![]()

tudunk mi szépen is viselkedni!

Ma indulás előtt Icához,rávettem Attit egy kis fotózkodásra,nagy nehezen.Hogy ne mindig csak cica,meg süti legyen az oldalamon!
Ancsa!
Aranyosak a cicusaitok, mindketten nagyon figyelnek a fotózáskor! Ti is helyesek vagytok így együtt egymáshoz bújva! 
Kicsit közelebb,kicsit közelebb és végre....csendes pihenő összebújva!Megtört a jég!

És így is!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?