Válasz: Mi újság Ancsánál?
Bita!
Úgy látom én is, hogy Te igazán rendes, aranyos kis cicuska vagy, értékeled a szeretetet! Pocival nagyon jó dolgotok van, és lesz is, ha ilyen jól viselkedtek együtt!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Bita!
Úgy látom én is, hogy Te igazán rendes, aranyos kis cicuska vagy, értékeled a szeretetet! Pocival nagyon jó dolgotok van, és lesz is, ha ilyen jól viselkedtek együtt!

Ismerősöm küldte a képet.Vett a cicasütikbőL,Azt mondta voltak,más sütik is,de ezeket adták el elsőre,mindet,pedig elég drágán adták!

"
Este van, este van, bebújtam az ágyba,
érkezik a cicám, kedvességre vágyva.
Dorombol a lelke, s mintha tücsök lenne,
mennyei dallamok kelnek szárnyra benne.
Oldalamhoz simul, elborul a “beste”,
kéjesen nyújtózik apró macskateste.
Elindul a kezem, bundájába túrok,
közben hálazenét zengenek a húrok."
Aranyosi Ervin: Cicás este – reggel
Ancsa!
Elhiszem, hogy ez a süti volt a legkapósabb!... Ezt már többen írtuk is itt, hogy sikered lesz vele! ![]()
De aranyos képpel és versikével köszöntél el! Remélem, hogy most is jó éjszakátok lesz! 
Sziasztok!Bitus jelentkezem!
Megjártuk az állatorvost,mind a ketten Pocival,már majdnem egy kiló vagyok,megmértek és csodálkoztak mennyit változtam pár nap alatt és a lábikóm milyen szépen gyógyul,persze,mert ember-Anyu lelkiismeretesen kenegeti,én meg lenyalogatom a kenőcsöt!Kaptunk egy nagyon büdös és keserű tablettát,Poci benyelte,hát én sem akartam alul maradni,nagy hősiesen én is lenyelem az enyémet!
És irtak nekem is egészségügyi könyvecskét,képzeljétek november elsején születtem,pont!És van nevem is beirva és hogy kaptam tablettát,aztán már jöttünk is haza,,,.Most nem sirtam,és nem féltem,Ember -Anyu egy jó vastag gyapjúsapkába hozott az ölében és olyan jó meleg volt,hogy én elaludtam és egész úton aludtam,mint egy kisangyal!
Itthon azonnal kaptunk enni,Pocival jól becsámcsogtuk a papát,én most nem érek rá fotózkodni,mert tejcsit iszom,de utána szaladgálok a labdával,amit ma kaptam!
Nyusszantás mindenkinek!
Bitus!
Igazán megérdemled a dicséretet, jól viselkedtél az orvosnál, és a kocsiban is... na és persze Pocival is alkalmazkodtok egymáshoz... Egészségedre a vacsit, és jó labdázást! ... 
Sziasztok!
Ma megint van mesélni valóm!Tudjátok,hogy tegnap dokinál voltunk és az út hosszú volt,hazafele el is aludtam,mikor hazaértünk,teljesen meg voltam zavarodva,azt sem tudtam hol vagyok,de az ennivalót megtaláltam!Aztán este volt már mikor éreztem hogy kell pisilni,de elfelejtettem hol az alom....buta vagyok még....de találtam jó helyet!Felmásztam az ágyra és lepisiltem Ember -Anyu paplanát,nem is vette észre,akkor...csak később...és mérges is volt...De lehúzta,betette Mosógépbe,aki majd jól megforgatja és kimossa,hogy ne legyen büdi és pisis...éjjel aztán minden két órában felkelt és bevitt a fürdőszobába,ahol van az alom,igy már kezdtem megjegyezni megint és reggel már magamtól mentem és pisiltam...
Mikor hazajött,először leellenőrizte az ágyat ,meg mindent hogy nem-e vizes,de én ügyes voltam és nem pisiltem már sehova,csak az alomba,igy Ember-Anyu felkapott és összepuszilt,ami jó dolog volt,mert nagyon aggódott,megnézett,nem e sérültem meg,nem bántott-e Poci?Mikor látta hogy semmi bajom,akkor Poci is kapott puszikat!
Holnap is jók leszünk,mig dolgozik,mert mikor hazajön,nagyon örül és sok puszit kapok.Poci azt mondta,még nem láttam mérgesnek,de nem is akarjam,mert akkor nem szép!
Szia Kicsi Bita!
Igyekezzél is mindent megjegyezni, akkor meglátod, hogy nagyon jó sorod lesz... A gazdid biztos, hogy értékelni fogja, és megjutalmaz majd az ügyességedért! ![]()
Az is nagyon jó, hogy Poci ennyire befogadott, mert azért ettől is lehetett egy picit tartani...
Tartok most is,állandóan kergetőznek,verekednek,hemperegnek,a pici egyszerűen nekiugrik és átöleli Poci nyakát és harapja meg rúgja,persze Poci is vissza,aztán sirás a vége,akkor én meg kiabálok rájuk!Fáj még akis lába és vanmikor Poci azt harapja meg neki,olyankor nagyot visit!
Ancsa!
Majd megtanulja Bita, hogy alkalmazkodni kell a kicsinek is a nagyhoz... Mindenesetre azért ügyesen alakul a beilleszkedése az otthonotokba! ![]()
-Pocii!Pociii-iii-iii!Gyere gyorsan,nézd meg a nyakam,mi van rajta?
-Mi lenne?Szőr!Miért?
-Mert most mondta ember-Anyu,hogy nyakunkon a Karácsony!Én nem akarom,hogy Karácsony legyen a nyakamon!
-Jaj ,te buta Bitta!A Karácsony az jó dolog.Olyankor Ember-Anyu sokat süt,főz és jó illatokkal van tele a lakás,pulykamellet eszünk,rántott hússal,meg fasírtot és a káposzta töltelékét is megkóstolhatjuk,és kapunk finom,puha tejszínhabot!
Karácsony általában télen van,mikor már nagy a hideg és a cinkék jönnek enni a balkonra,olyankor már a cicák nem járnak kinn,nem tudnak játszani a fűben és fára sem mászhatnak...Olyankor az Ember,becipel egy jó nagy és illatos fát a cicájának,amire még színes,fényes játszólabdákat is akaszt,meg sok zizegő,fityegőt.Az ám a jó játék!Fel lehet mászni a fa ágai közé és pofozni a labdákat,azok meg forognak és fénylenek,de van mikor leesnek és eltörnek..olyankor az Ember egy kicsit ideges lesz,de marad még elég...pár nap múlva már romokban a fa és akkor az Ember,azt mondja:na ebből elég...és leszedi a maradék gömböket,elrakja a következő évre,a fát pedig kidobja mert már úgyis szét van cincálva és minden csupa tűlevél tőle!És ez minden évben igy van Karácsonykor!Úgyhogy ne félj Bitta,a Karácsony jó dolog,most pedig menjünk enni,mert megéheztem!

Nagyon jól látja Poci, hogy mi történik karácsonykor.
... Kíváncsi vagyok, hogy majd a kicsinek hogy fog tetszeni az első? 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?