Válasz: Itt jártunk
Hozok képeket a hétvégéről:
Mátraháza.
A szállodánk:
Ilona vízesés,gyönyörű,de nem egyszerű az eljutás oda:
Sástó,csónakázó tó:
Libegőztünk:
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Hozok képeket a hétvégéről:
Mátraháza.
A szállodánk:
Ilona vízesés,gyönyörű,de nem egyszerű az eljutás oda:
Sástó,csónakázó tó:
Libegőztünk:
Lia!
Köszi a fotókat! Nagyon hangulatos lehetett ott tölteni a hétvégét! A kirándulás is szuper volt bizonyosan azon a környéken, friss levegő, és gyönyörű környék! A csónakázó tó is nagyon szép! ... Ott Ti nem mentetek a tóra?
A libegő izgalmas, bár én nem hiszem, hogy felmennék... Inkább a kirándulásban vennék részt.
Margitka.
A tavat csak körbejártuk,én nem szertek csónakázni.
Lia!
A csónakázással kapcsolatban akkor egyet érthetek Veled! ... Mert én sem szerettem sohasem csónakázni... Még sajnáltam is gyerekkoromban az unokabátyáimat, mert amikor általános iskolás korunkban nyaraltunk náluk, mindig vinni akartak a csónakázó tóba bennünket a húgommal együtt... Na azért egyszer beleegyeztem, de bevallom, hogy alig vártam, hogy kiszállhassak a csónakból... Én mindig féltem a vizen.. igaz, hogy akkor még úszni sem tudtam... De most sem megyek ilyen kalandba bele...
Inkább maradok a víz mellet, napozok, vagy a szélén úszkálok, de csak maximum nyakig érő vízben...
Lia!
Nagyon szép helyen voltatok! A gyerekek is küldtek képeket az Ilona vízesésről. Már többször elmentek oda egy hétvégi kirándulásra, hogy egy kicsit meglegyen a mozgás is.
Ma délután a pihenőnket követően mondta férjem, hogy nézzünk át Velencére, megnézzük, hogy milyen a víz... Ha hideg, akkor csak sétálunk.... Jó, hogy fürdőruha volt rajtunk, így tudtunk mi is fürödni. A víz kellemes volt, jól esett felfrissülni benne. Egyre többen jöttek.
Margitka.
Hú,de jó hogy elmentetek,szuper idő volt.
Csini vagy.
Lia!
Én se mondtam nemet a felkérésre... Az idén úgyis csak háromszor voltunk Velencén, akkor amikor itt voltak a Gáborék, és Velük mentünk át... De szerencsére akkor is nagyon jó idő volt, és most megint!
Ki is kell használni minden lehetőséget,amíg lehet.
Lassan vége a nyárnak.
Igen, már vége a nyárnak, elérkezet az ősz. De szombaton nagyon szép idő volt, és átmentünk egy kicsit sétálni Velencére 5-en a gyerekekkel együtt. Kellemes időtöltzés volt... A fiam megörökítettem amint egy hattyú elől menekülök... nagyon erőszakos némelyik... Ugye nyáron sokan etetgetik, és ezért nehéz lerázni őket... pedig én nem próbálkoztam, de nagyon jött utánam...
Természtetesen a hattyúk fotózása sosem maradhat el:
Margitka.
Nagyon aranyos kép,csinos vagy.Szép idő volt a kirándulásra.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk