Válasz: Mi újság Ancsánál?
Már fő,természetesen és sül a piskótám is,meg a húst is már elősütöttem.
39 töltelék lett,azt hittem majd fagyasztok is belőle,de belefért a lábasba igy mindent megfőztem,majd apu is kap jó bőven belőle!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Már fő,természetesen és sül a piskótám is,meg a húst is már elősütöttem.
39 töltelék lett,azt hittem majd fagyasztok is belőle,de belefért a lábasba igy mindent megfőztem,majd apu is kap jó bőven belőle!
Ancsa!
Ennyi töltelékből juthat bőven apukádnak is!
Mi is túl vagyunk az ebéden, aki még nem evett, friss a lángos! Reszelt sajttal és fokhagymás tejföllel tálalva!
Már én is készen vagyok mindennel,a tortát csak holnap töltöm be,jót tesz a piskótának ha áll egy napot a hűtőben,nem morzsálódik mikor elvágom.Ma meg eszünk gyümölcsöt!
Gyönyörű nagy puffos a lángos,jól is laknék vele,na inkább megyek ablakot mosni!
Na és milyen krémmel töltöd a tortát holnap?
Jó ablakmosást!... Én holnapra tervezem...
Nekem is mára maradt,lusta voltam tegnap ablakot mosni,Mascarponém van itthon azzal tervezek csokikrémet a tortába!Neked is jó munkát mára!
Hú akkor nagyon finom lesz az a csokikrém!
Na megyek is a dolgomra, mert ha itt ragadok a fórumban, akkor nem leszek megelégedve magammal....
Készen vagyok a tortával,kicsit feladta a leckét,a díszitése,nem igy akartam de ilyen sikerült,szóval a lapok meglocsolva karamelles sziruppal és csokikrémmel betöltve.A külső bevonat gránátalmás mascarponekrém,a tetején a magok és körben csokival csorgatva.ahhoz képest hogy nem ilyet akartam,most már tetszik,majd ha megvágom hozok szeletet is!
A káposztát jó nagy fazékban főztem,39 töltelék lett.
Ma reggel pedig sonkás,szalámis pizzát is sütöttem!
A levesem pedig most fő,azt csirkefarhátakra főzöm ,grízgaluskával.
Ancsa!
Csodaszép lett a tortád!
Várom a szeletet is!... De súgd meg, hogy milyen alkalomra készítetted?
Jaj, de éhes vagyok!... Ez a káposzta is kész lehet már azóta, és az a pizza is nagyon jó lenne most nekem!
Én nem pihentem ma sokat... az ablakok csak lent lettek készek, az emelet már a jövő héten lesz csak megmosva... A hétvégén megint vendégeink lesznek, még a boltba is el kellett menni...
Na megyek gyorsan kisütöm a maradék lángost! Túrós batyu van bőven, de én sósat kívánok!!!!
Nem volt semmi különösebb alkalom,csak kellett valami édesség és akkor már miért ne legyen torta? Mert szeretjük,mondjuk úgy szabadság búcsúztatóra!
Hozom a szeletet!A csokikrém és a karamell isteni együttest alkot benne a savanykás almamag és a roppanós csoki a mascarponéval kivül szintén,mikor eszed minden iz találkozik a szádban hol édeset,hol a savanykásat ,vagy éppen kesernyéset érzel,szerintem nagyon jó ízharmónia alakult ki!
Hú de nagyon finom lehet! ... Az ízek is pont nekem valók!
Na és erről az almamagról írhatnál bővebben, mert nem ismerem?... Hogy készül, mit kell vele csinálni?
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?