Válasz: Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG
Az aggódó feleség orvoshoz viszi a férjét, mert az rendszeres szívritmus kihagyásra panaszkodik.
A vizsgálat után az orvos kiküldi a férjet a váróba, és aggodalmasan néz az asszonyra:
- Hölgyem, meg kell mondanom, nem tetszik nekem a férje!
- Nekem sem doktor úr, de mit csináljak? Olyan jó a gyerekekhez.
Egy hídon megy végig egy rendőr, és észrevesz egy férfit, aki a korlátra támaszkodik, és nézi a vizet.
Odalép hozzá, és megkérdezi:
- Uram, csak nem akar öngyilkos lenni?
A férfi szomorú mosollyal fordul a rendőr felé, és azt mondja:
- Nem, csak az emlékek bántanak. Szegény feleségem ezen a helyen esett a vízbe, és most eszembe jutottak az együtt töltött szép napok.
- Bocsásson meg, uram, hogy megzavartam - szól részvéttel a rendőr, majd megkérdezi:
- És mikor történt a szerencsétlenség?
- Néhány perccel ezelőtt.
Új kiskakas kerül a baromfiudvarba, és azonnal lendületesen munkához lát. Nem kíméli a pulykákat, gyöngytyúkokat, kacsákat, libákat sem.
- Nem lesz ennek jó vége fiacskám! - figyelmezteti az öreg kakas az ügybuzgó fiatal társát aki rá se hederít.
Másnap reggel az öreg tarajos szomorúan látja hogy a buzgó kiskakas ott fekszik a szemétdomb tetején, és fölötte már ott köröz egy keselyű.
- No lám -csóválja fejét az öreg- megmondtam én, hogy ez a sok szex nem vezet jóra!
- Csönd -suttogja mérgesen a kiskakas egyik szemhéját felnyitva- mindjárt leszáll!
- Beismeri, hogy lelőtte a férjét, miközben ő meccset nézett a tévében ?
- Igen.
- És mik voltak a férje utolsó szavai ? - kérdezi a bíró a vádlottat.
- Lőj már ! Lőj már, te béna !
....
Egy családi ház kertjében leszáll egy űrhajó. Megkérdezi az idegen pár, hogy ott maradhatnának-e estére? A földi pár azt feleli, persze, miért ne.
Este, mikor lefekvéshez készülődnek, megbeszéli a földi férfi az idegen férfival, hogy cseréljenek feleséget éjszakára.
Rendben, megtörténik, másnap elrepül az idegen pár.
A férj megkérdezi a feleségétől:
- Milyen volt ?
- Mondja a feleség:
- Nagyon jó volt. Ha a jobb fülét húztam, akkor vastagodott a szerszáma, ha a balt akkor hosszabbodott...
- És neked milyen volt? - kérdezi a feleség:
- Hát nekem eléggé szar volt - mondja a férj, ...egész este a füleimet rángatta!!
Anyum tegnap bejelentette, hogy indulni szeretne az Európai Parlament-i választásokon. Meglepett, ezért gondoltam utánanézek milyen esélyei vannak.
Felhívtam találomra minden megyéből több száz ismeretlen telefonszámot és megkérdeztem kire szavaznak?
Nagy meglepetésemre 90% ezt válaszolta:
- "Anyádra!"
Hááát ezek szerint komoly esélye van bejutni...
Ma láttam egy nőt, aki a macskájához beszélt. Szegény tényleg azt hitte, hogy a macskája érti, amit mond.
Hazajöttem elmeséltem a kutyámnak. Dőltünk a röhögéstől...
A legújabb felmérések szerint 10-ből 9 férj egyetért azzal, hogy az asszonynak mindig igaza van. A 10. férjet a felmérés óta senki sem látta...
- Aki rendszeresen iszik pálinkát, mindenre vissza tud emlékezni... akár megtörtént, akár nem... 
... 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG