Válasz: Itt jártunk
Elmentünk megnézni az adventi vásárt a Szent István Bazilikánál:
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Elmentünk megnézni az adventi vásárt a Szent István Bazilikánál:
Lia!
Köszi a gyönyörű fotókat! Igazi ünnepi hangulat van már ott! Látom, hogy éhezni sem kell annak, aki oda elmegy, és még mennyi nasiból lehet válogatni...
A Bazilika pedig belül is csodaszép! ... Én még sosem láttam a belsejét... csak mindig beszéltünk róla, hogy majd legközelebb... mert anyósom nővére ott lakott majdnem szemben vele, míg élt... aztán ez valahogy mégis kimaradt eddig...
Lia!
Köszi a fotókat! Nagyon szép a Bazilika kintről is és bentről is! Látni milyen jó a hangulat, és mennyi finomságot lehet vásárolni.Én a töltöttkáposztánál maradnék!
Tegnap este amikor a városban sétáltunk a fiam készített pár fotót a karácsonyi kivilágításokról. Ez az Óvodamúzeum melletti térről készült:
Margitka.
Most volt időm ide is benézni,nagyon szépen ki van világítva az utca,nagyon hangulatos.
A Sas Palotánk télen!
Nagyon szép ez a Palota!... Talán most még szebb is így, mint nyáron!
Befagyott a Velencei tó.... Kihasználtuk az alkalmat mi is... Nem voltunk egyedül, mert rengeteg korcsolyázó lepte el a tavat:
Nagyon szuper,bár én nem tudok korcsolyázni,de amúgy félnék is rámenni a jégre,bár tudom,hogy ilyenkor szabad!Legalább már látom a Fiad is egyszer,amennyi kilátszik belőle,jól fel kellett öltözni!
Ancsa!
A tavon sokkal, de sokkal hidegebb volt, mint akár kicsit feljebb a parkolónál! ... A tónál jobban fújt a szél, volt, amikor úgy megtolt, hogy csak csúsztam a korival, és nem is bírtam megállni... Még szerencse, hogy a fiam időnként odakorizott, mert azért én sem vagyok ám olyan bátor a jégen... Ő viszont nagyon jól korizik... igaz, hogy egész kis gyerek volt, amikor vettünk már korcsolyát Neki.
Bizony én is nagyon fázós vagyok, és volt a kordnacim alatt egy cicanaci is, és 2 zokni volt a lábamon... ja és a dzsekim alatt a pulcsin még egy vastag mellény is.
Margitka!
Szuper,ahol nyáron fürödtetek most korizni tudtatok.
Nem tudom ismeritek e a Konstancai Kaszinó épületét?Gyönyörű szép,viszont most tél van...a kikötőket is lezárták úgy hallottam....
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk