Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa.
Nekem a kalácshoz hasonlít az íze,de nem vagyunk egyformák kinek ez,kinek más ízlik.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa.
Nekem a kalácshoz hasonlít az íze,de nem vagyunk egyformák kinek ez,kinek más ízlik.
Ancsa!
Csurog a nyálam ennyi finomság láttán! Nagyon guszta minden, kár hogy nincs közelebb. A tiramisu csodásan néz ki! A vendéged is biztosan meg volt elégedve! És a párod már jól van, nem fáj a foga, vagy a helye?
Persze Ilona,már jól van,nagyon hamar gyógyult neki,nem is fájt már utána!

Pocikámnál járt a Mikulás,mert nagyon jó cica volt egész évben,kicsit megdolgoztatott a kis mikulás ágyikó,de megérte,mert nagyon szereti!
Ancsa!
Nagyon klassz lett ez az ágyikó! Pocinak is tetszik, ahogy látom! Egyből a birtokába vette, ugye! ![]()
Te tervezted meg, vagy láttál ilyent már valahol? 
Hát dolgoztam rajta napokig fejben,miközben dolgoztam,varrtam a gépen,tervezgettem agyban,teregettem a kabátot,mi hogy merre,aztán nekiestem ollóval és bevittem a darabokat,összevarrtam,majd itthon kitömtem szivaccsal a karfát,és alul zipzáras,ki lehet venni a párnát belőle,kimosható az egész.Az apróbb símitásokat kézzel végeztem rajta a bigyókat amiket rávarrtam,alul a szegőt azt kézzel varrtam rá.Nem láttam még ilyet,ez mikulás ágy! ![]()
Akkor még jobban megdicsérlek érte!... Ügyes Mikulás voltál! 
Mézesek,épp hűlnek ,34 darabom lett!

Közben gyorsan eltettem a narancshéjamat,sűrű cukorszirupban,terveim szerint narancskrémbe szeretném majd turmixolni,amivel a karácsonyi tortámat akarom tölteni!
Ancsa!
De egyformák!
... Ezek szerint van ilyen cicafej formád?
Karácsonykor nagyon fnom lesz majd a tortád bizonyosan! 
Nincs ilyen kiszúróm sajnos...de ha nem nevetsz ki elárulom mivel szabtam ki őket...hát ezzel e!
jutalomfalatos kupakkal....
Ancsa!
Nahát !... Ez nagy ötlet volt!
... Na és mekkora, hány cm-es?

Csirkét sütöttem,krumplival és káposztával,nagyon jól laktunk vele!Desszertnek,kókuszhabos csigát sütöttem,nagyon finom lett,jó citromos és narancsos izesitéssel!

Ancsa!
Nagyon finom ebédet készítettél ma is. A csigák is nagyon guszták lettek! ... Ahogy olvasom igzaán finoman ízesítetted!... A tetejére fahéjat szórtál? ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?