Válasz: Mi újság Ancsánál?
Nagyon örültünk,igy az ünnepre meg Újévre biztositva van egy kis "disznóság".
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Nagyon örültünk,igy az ünnepre meg Újévre biztositva van egy kis "disznóság".
Hmmmm! Guszták. Ügyesek vagytok. Lassan nekünk is neki kellene durálni magunkat, hogy véget vessünk egy egy coca életbiztosításának a cél érdekében.
Jajaj Klárika!Szegény coca,tudom,tudom ez a sorsuk,de akkor is,látod igy feldolgozva már inkább megveszem,de egy élő állatot sosem tudnék azért megölni,hogy megegyem.Hülye felfogás,tudom,már többen is mondták,de ez van,én ilyen vagyok!
Hozom a Tiramisumat,nagyon finom lett megint most egy csipet fahéjat is tettem a krémbe!
ez itt a három kikavart és kihűlt krém,tojáskrém,tejszinhab és mascarpone...
Itt már leraktam a piskótákkal..
Összeállt...
szeletelve...
sütöttem egy kis csirkecombot,almával,rozmaringgal,hagymapelyhes,piros paprikapehellyel is megszórtam.

Egy kis hurka,kolbász sütve,némi füstölt csülökkel...
Ancsa!
Te aztán ma is kitettél magadért!... Lehet ünnepelni! 
Halihó,kisült a Panettoném!
Olyan,mintha két szinű lenne,mert két tortaformát fogtam egybe és nem vezette egyformán a hőt,viszont tűpróbával megnéztem ,megsült!

És akkor a mogyorós,diós,marcipános kocka!Lányok,viccen kivül,nekem annyira izlett,hogy rögtön hatot bevágtam mire észbekaptam,ez nagyon finom!

a recept innen van!
http://susannekocherei.blogspot.ro/2015 … zogek.html
Ancsa!
Ez tökéletes lett! Nekem nagyon tetszik! 
Ugye, hogy milyen jó, hogy Lia hozta az Ő sütését is... Egymástól megkívánjuk! 
Szuper lett ez a mogyorós sütid is!... A recept linkjét berakhatnád az új "Recektek" topikba is, mert a Te topikod nagyon pörgős!... Ott hamarabb megtaláljuk! ![]()
Oké,odateszem a panettone receptjét is mert azt is a netről sütöttem.
Ancsa.
Már itt is a válasz a kérdésemre,csodás lett a panettoned is.
Volt aki új virágcserép formába sütötte,te ügyesen megoldottad.
Közben megnéztem a receptet én is hasonló recept szerint készítettem,csak abba 5 tojás sárgát tettem.Neked nem volt sok a margarin, mert én nem tettem bele mind mert így is elég lágy volt a tésztája.
De igen Lia,kicsit sok volt,de ha ennyit irt én beletettem,inkább megszórtam még liszttel,de őszintén,nekem nem izlik,olyan semleges ízű,nem édes,nem krémes,nem a mi szánk ize szerint való!Többet nem sütök! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?