Válasz: Állatvilág
Biztos láttátok már Ti is ezt az aranyos kis videót az internetről... Én is láttam már évekkel ezelőtt, de megkaptam újra e-mailben, és nagyon tetszik! ![]()
Hangot is bekapcsolni! ... Sikeres flörtölés a halállal
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Állatvilág
Biztos láttátok már Ti is ezt az aranyos kis videót az internetről... Én is láttam már évekkel ezelőtt, de megkaptam újra e-mailben, és nagyon tetszik! ![]()
Hangot is bekapcsolni! ... Sikeres flörtölés a halállal

A ködfoltos párduc a ragadozók rendjébe és a macskafélék családjába tartozó faj. Korábban úgy vélték, hogy sajátos koponyaszerkezete alapján nemének egyetlen képviselője, de az amerikai Nemzeti Rákkutató Intézet kutatói felfedezték, hogy a Borneón és Szumátrán élő változata, a borneói ködfoltos párduc, önálló fajt képvisel.
aranyos kis pónikat hoztam!

Galápagosi oroszlánfóka

Ez valószínűleg egy ifjú oroszlánfóka; ha hím, akkor kifejlett korában több mint 200 kilót is nyomhat majd. Ezek az úszólábúak, amelyek lakhelyükről, a Galápagos-szigetcsoportról kapták a nevüket, a partokat és a part menti hullámverést kedvelik, és a parttól 15 kilométernél messzebb ritkán távolodnak el....
én pedig a paradicsommadár változatos fajtáiból hozok képeket.

![]()
Örvös lúd ...
Az örvös lúd a madarak osztálynak a lúdalakúak rendjébe, ezen belül a récefélék családjába tartozó faj. A lúdfajok közül ez él a legközelebb a sarkokhoz. A Kárpát-medence területén ritka kóborló. Magyarországon védett, eszmei értéke 10 000 Ft.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Állatvilág