Válasz: Mi újság Ancsánál?
Rendeltem a szokásos hurka adagomat,télre,el is zacskóztam adagokban fagyasztóban van...de most sütöttem kóstolni,ez a vacsorám,a hordós sós savanyúsággal,amit szintén onnan rendeltem.

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Rendeltem a szokásos hurka adagomat,télre,el is zacskóztam adagokban fagyasztóban van...de most sütöttem kóstolni,ez a vacsorám,a hordós sós savanyúsággal,amit szintén onnan rendeltem.

Ancsa!
Hú de nagyon finom lesz ez majd az ünnepekkor is! Igazán guszta minden! Most pedig a mai adagodhoz jó étvágyat kívánok! ...
Látom hogy zacsikban kaptad a savanyúságot... azt is a fagyasztóba teszed el, vagy csak így a hűtőbe? 
Csak a hűtőbe tettem alulra a dobozába,ha lenne spejzom,ott is tarthatnám a hidegben,de itt nincs ilyesmi..
Ancsa!
A hűtőben elállhat sokáig a savanyúság, főleg, ha még levet is kaptál hozzá.... De én nem látom jól a fotón, van benne egy kis savanyú lé is? 
Azta,mennyi finomság,jó lesz majd elővenni később.
van leve is persze,de nem savanyú,ez csak sós lé.
Na ez érdekes... bár az igaz, hogy a só is tartósít, de ilyent még én nem tettem el, hogy nem savanyú a savanyúság... Ahogy látom, azért jó ropogós lehet... ![]()
Ezt nálunk fahordóban keszitik,nagyok mint a boroshordók és csak sós vízben, ezért nem tudok én ilyesmit eltenni, bár kisebb műanyag hordóban is készítik.
Ancsa!
Ha már kisebb műanyag hordóban is készítik, talán lehetne kísérletezni vele... bár amennyi kell, gondolom, hogy az megvásárolható is, igaz! ![]()
Két adag kekszet gyúrtam be és sütöttem ki ma...egyik ananászos citromfűvel,a másikvörösáfonyás kókusszal.Lett hat nagy gáztepsivel...

Ancsa!
Te is ügyes voltál ma. Előre vagy a kekszek sütögetésével! Finom ízesítésekkel készítetted el! 
Hát ezek elfogynak hamar...ahányszor elmegyek mellette bekapok egyet...de a december végül is nekem erről szólt mindig,a sütésekről..A sütemény illattól érzem az ünnep közeledtét..
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?