Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Ó a kis ravasz! 
Tudom, hogy ma van Atti szülenapja, itt is boldog születésnapot kívánok Neki!
... Remélem, hogy már koccintottatok! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Ó a kis ravasz! 
Tudom, hogy ma van Atti szülenapja, itt is boldog születésnapot kívánok Neki!
... Remélem, hogy már koccintottatok! 
Köszönöm szépen,valóban igy van,koccintottunk és gyorsan bounty palacsintát sütöttem a vacsora utánra,desszertnek,majd holnap hozom,de ha minden jól megy akkor a jövő héten lesz tortája is! ![]()
Egészségetekre!... Akkor azért így is volt nassolás! 

Szép reggelt kívánok Advent első vasárnapján,milyen hamar elrepült ez az év is....
Az este lefotóztam a palacsintát,most hozom megmutatni!
a recept pedig:
Bounty palacsinta.
18 -20 deka liszt,5 deka kókuszreszelék,egy tojás,5 deka cukor,egy kis vanilia aroma,egy teáskanál sütőpor,2.5 deci tej.Kikavarjuk,jó sűrű palacsintatésztát kapunk.A serpenyőben egy kanál vajat hevitünk és középre egy merőkanálnyi palacsintamasszát teszünk,mikor egyik oldala megsült,kivesszük egy tányérra,teszünk egy másikat a helyére,és arra három,négy kocka csokoládét,majd a félig sült palacsintánkat ráforditjuk a nyers felével,kicsit megnyomkodjuk igy össze sül,mikor megsült készen is van,leszúrjuk porcukorral és máris fogyasztható!Nekem ebből az adagból négy palacsinta jött ki,vastag,amint látható és egy két adag,épp elég reggelire két embernek mert nagyon laktató,de nasinak is napközben nagyon finom!
Szia Ancsa itt is! 
Köszi, Neked is szép Advent első vasárnapját kívánok! ![]()
Már én is nézegettem ezt a palacsintát, de eddig nem próbáltam ki... A múlt héten is elmaradt nálunk a palacsinta sütése, mert mindig mást is kitalálnak... Aztán egész nap meg nem kell enni, így nem is sütöttem... Talán most már én is megsütöm ezt is... Felcsigáztál vele Te is! Guszta lett! 
Finom lett a palacsinta,jó vastag hiszen kettő van összefordítva és a csoki benne hmmm nagyon finom,mára maradt egy fél,azt megettem reggel rögtön,azt hiszem ma sütök másikat...
Nekiálltál az újabb palacsintának? ... Aztán Atti csak módjával eszegessen ám ma... ![]()
majd este fele,most fáj a foga helye még nem szabad ennie...
De kedvcsinálónak hoztam,Nektek is!

Ancsa! Én tegnap elsinkófáltam , most pótolom. Attit isten éltesse ! Na és most meg gyógyulást szegénynek. Kellemetlen helyzet.
Ancsa!
Nektek is szép Advent első vasárnapját! Gusztának néz ki ez a palacsinta, biztosan fincsi is. Itt is boldog születésnapot kívánok a párodnak!
Szervusztok,hazaértünk.Jaj nagyon szerencsések vagyunk,hogy mentünk,fel volt töltve a kis bolt friss áruval,nagyon jó árban kaptunk sütni való kolbászt és hurkát,valamint sült császárt,tepertőt is vettünk,azt már át is sütöttem itthon,mert úgy szeretem ha ropogós és szétesik,nem gumi.Az árak is nagyon megfeleltek nekünk az itteniekhez képest,a kolbász 1000 ahurka 898 ft kilója,a császár 1780 a teperő 1700ft.
A Tescoba is mentünk szaloncukrot keresni és nem csalódtunk,voltak csomagoltak,nagyon rafinált izesitéssel,még sütemény izű szaloncukor is volt pl Rákóczi túrós izű...Na de megtaláltuk amit kerestünk a kilóra válogatható cukrot,abból is volt sok féle izű,vettünk egy kiló narancs citrom izű zseléset,és már ha ott voltunk vettünk marcipános és karamellás izűt is,na majd meglátom azok milyenek,Attia akarta...
Akkor hozom a képeket...

A tepertő már át is van sütve,mutatom a különbséget,nem beszélve hogy mennyi zsir kisült még belőle.

Mikor mentünk reggel,előbb csak vakartuk a fejünket hogy mit tegyünk,mert a vámnál hatalmas volt a kocsisor,bár haladt de igy is szűk félórát araszoltunk,viszont mikor visszafele jöttünk már olyan sor volt hogy szerintem két három órát biztosan mennek mire átérnek!Most hogy van ez a minivakáció nagyon sokan kihasználják,hogy menjenek a rokonokhoz külföldre,meg üdülőhelyekre...Szerencsénk volt hogy időben indultunk!
A kolbászból,hurkából zacskóztam a fagyasztóba négy zacskóm lett,és amit most megsütök frissen,valamint apunak és anyósnak is küldtem és Ica barátnőmnek is adok kóstolót,már elcsomagoltam neki is...jó lesz majd az ünnepre...
Ancsa!
Nagyon guszta minden, ügyesen bevásároltatok! ... 
Jól tettétek, hogy ilyen időben elindultatok, így minden összejött... A kóstolókért is hálásak lesznek majd, akik kapnak belőle! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?