Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Finom lehet ez a leves! Guszta nagyon! Én, ha csinálnék, akkor csak csirkemellből! ![]()
Te hogy csináltad? Mi van benne? 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Finom lehet ez a leves! Guszta nagyon! Én, ha csinálnék, akkor csak csirkemellből! ![]()
Te hogy csináltad? Mi van benne? 
Egy egész csirkemellet tettem oda főni,csontostól,sós vizben,majd hozzáadtam zöldséget,petrezselyem zöldet,kaprot és lestyánt is,a csirkemellet kivettem villával leszaggattam a húst róla és visszatettem a levesbe a csonttal együtt...mikor minden puhára főtt,egy fél pohár tejfölt kikavartam egy tojássárgájával és behabartam a levest vele.
Ancsa!
Köszi! Sejtettem, hogy tejes, vagy valami tejfölös lehet... Imádni fogom, ha megcsinálom! ... A tojássárgájára nem is gondoltam, de finom lehet vele! 
Ha többet teszel bele még finomabb..mármint tojássárgáját a tejfölbe.
Na ez is jó ötlet! Ha van felesleges tojásfehérje, azt én mindig felhasználom... Például ma is tettem a villámszilvásba, amit sütöttem. ![]()

Ma ebben a melegben csak egy kis csirkemellet sütöttem ki,és krumplipürét mellé,viszont a paradicsomsaláta,telitalálat volt!
Kis olivaolajjal megcsorgattam,majd gránátalmaszósszal,és bazsalikomot szórtam rá,pici tengeri sóval hintettem meg..annyira finom,hogy estére még fogok a vacsora mellé is egy adagot késziteni!

Kész az ajándék tortám Mária napra,remélem izleni fog,málnazselével és mascarponés tejszinhabbal lett megtöltve.
Közben itt csak most kezdett el esni az eső...de apró szemű és szemetel...végre egy kis felfrissülés
Ancsa!
Ez gyönyörű lett! .. Jaj és milyen finom is lehet! ![]()
Itt most elállt az eső, de hűvös van...

hoztam egy fotót,hogy van töltve a torta belül!
Ancsa!
... Ez egyszerűen fantasztikus! Köszi a fotókat! 
Egyszerűen mesés.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?