Válasz: Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG

Egy srác felszáll az éjjeli buszra, és flegmán odaveti a buszsofőrnek:
- Mikor indul ez a szemétláda?
- Majd ha megtelik szeméttel!
Két szobor áll a parkban. Egyszer csak leszáll hozzájuk a jó tündér és azt mondja nekik:
- Itt álltok már 100 éve, fél órára mozoghattok egy kicsit.
A két szobor megmozdul és kézen fogva berohannak a legközelebbi bokorba, ahol aztán hatalmas nyögdécselés hallatszik, hullanak a levelek. Kis idő múlva kijönnek a bokorból. A férfiszobor ránéz az órájára és azt mondja:
- Még van negyed óránk mit csináljunk addig?
Erre a nőszobor:
- Csináljuk ugyanazt mint eddig, csak most Te kapod el a galambokat és én szarom le őket!
Zsúfolt metrókocsiban egy csinos nő odaszól a mögötte álló férfinak:
- Uram, ha még egyszer hozzám nyomja a micsodáját, feljelentem zaklatásért!
- Ugyan hölgyem, csak a fizetésem van a zsebemben, az ért magához, nem én! - feleli a férfi.
- Jó kis munkahelye lehet, mert ahogy éreztem, az elmúlt tíz percben ötször kapott fizetésemelést!
Az orvostudományi egyetemen egy csinos medikát vizsgáztat a professzor. Megkéri a kolleginát, hogy egy csontvázon mutassa meg, hol lehettek az erogén zónák. A hölgy bizonytalanul mutat a lágyék felé:
– Valahol itt helyezkedett el a férfi nemi szerve....
– Valószínűleg, kedves kollegina. De csak alkalmanként, mert ez egy női csontváz.
"Mind a ketten fel voltunk szépen öltözve mert szórakozni akartunk menni. Az éjjeli lámpát felkapcsoltuk, az üzenetrögzítőt beállítottuk, a törpe papagájt letakartuk egy kendővel és a macskát kizavartuk az udvarra. Azután hívtunk egy taxit, meg is jött hamarosan.
Amikor a házból ki akartunk menni, a macska a lábaink között vissza lopakodott a házba. Ezt nem akartuk igazán , mert ha a macska egyedül van a házban megpróbálja a törpe papagájt megenni!
A feleségem már beült a taxiba, én visszamentem a házba, a macskát megint kizavarni.
De ez nem volt olyan egyszerű. Ez alatt az idő alatt a feleségem, aki nem akarta, hogy a taxisofőr tudja hogy a ház üresen marad, monda a taxisofőrnek, hogy én mindjárt jövök. Elmesélte neki hogy azért kellet vissza mennem mert az anyósomnak "jó éjszakát " kell kívánnom.
Pár perccel később én is a taxiban ültem, és elnézést kértem a taxisofőrtől a várakozás miatt.
Azután elmeséltem a feleségemnek : A hülye kurva az ágy alá bújt, a seggére kellett vernem a seprűnyéllel különben nem tudtam volna ki hajkurászni. Azután megpróbált meglógni de én elkaptam a nyakánál fogva, hogy ne karcoljon össze, betekertem egy pokrócba úgy vittem le a lépcső és kidobtam az udvarra! Remélem nem szarja össze a zöldségeskertet úgy mint a múltkor.
A Taxiban halotti csend uralkodott."
Kohn válni akarna, de a felesége ragaszkodik a gyerekhez:
- A gyerek az enyém - akadékoskodik az asszony - mert én szültem.
- Egy pillanat! Ha én bedobok egy százast az automatába és kijön egy csokoládé, akkor kié a csoki?
Az enyém vagy az automatáé?
Egy házaspár szafarin vesz részt. Egyszer csak az asszonyt egy óriási hím gorilla kezdi kerülgetni. Látszik rajta, hogy rájött a párzási kedv. Az asszony felmenekül előle egy fára, a gorilla utána. Az asszony kétségbeesetten sikoltozni kezd a férjének:
- Béla csinálj már valamit! Ez a gorilla meg akar erőszakolni!
A férj röhögve:
- Na ennek próbáld bemagyarázni, hogy fáj a fejed!
Volt egyszer messzi földön egy önálló, magabiztos hercegnő, aki egy szép napon a kastélya melletti zöldellő mezőn, a kristálytiszta tó partján, környezetvédelmi kérdésekről elmélkedve egyszer csak meglátott egy ronda, zöld békát.
A béka ráugrott a hercegnő térdére, és azt mondta:
- Ó, csodálatos hölgy, valamikor daliás herceg voltam, amíg el nem átkoztak. Ha megcsókolnál, ismét jóvágású fiatal herceg lehetnék, és akkor drágám, összeházasodhatnánk, beköltözhetnék a kastélyodba az anyámmal együtt. Ahol főzhetnél, moshatnál ránk, nevelhetnéd a gyerekeinket, és emiatt örökké hálás és boldog lehetnél!
Aznap este, miközben a hercegnő könnyű vacsoraként, enyhén fehérboros hagymamártásban megfuttatott fenséges békacombot szopogatott, magában elmosolyodva így szólt:
- Én ezt kurvára másképp gondolom...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG