Válasz: Mi újság Ancsánál?
Nagyon szépen köszönöm Lányok,indulok is,már beszéltem apuval,sietek ,sok a dolgom náluk!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Nagyon szépen köszönöm Lányok,indulok is,már beszéltem apuval,sietek ,sok a dolgom náluk!
Ma csak a szüleimnél főzött ételeket tudom mutatni mert ma ott t öltöttem anapot és ott f őztem.
fasirtot sütöttem:
Grizgaluska levest jó nagy galucikkal,mert apu úgy szereti.
egy lábas oldalast káposztával és egy tál rizses lecsót
Nagyon guszta,finomakat készítettél,biztosan jóízűen fogják enni a szüleid.
Ancsa!
Azt a mindenit! Te aztán ma is rengeteget dolgoztál a szüleidnél! Nagyon finom ételeket készítettél Nekik előre! ![]()
Elhiszem, hogy apukád nagyon örült mindennek... Anyukád meg szerintem csak beszél, de biztos hogy majd Ő is eszik valamiből... mert megkívánja! 
Anna napi vacsora:Rozmaringos aranykrumpli,sült kárásszal és fokhagymás tejföllel.
+ Bilagit. ![]()

Hú aqncsa!
Ez nagyon jól néz ki!
... Guszta a tálalás is ... De nagyon remélem, hogy nem lesz gondod a fokhagymás tejföltől! 

Ma ilyen parasztos reggelit ettünk,ma nem lesz puszilkodás!
Egészségetekre! Ez finom lehetett!
Na és egymáson úgysem érzitek meg! ![]()
Mi pedig lecsót ettünk a férjemmel, mert tegnapról maradt bőven, a fiam pedig a sült csirkemájat választotta. Az is nagyon finom. Majd holnap én is azt eszek reggelire, de tegnap kétszer is ettem belőle, ezért inkább a lecsó volt a mai választásom... Bár én mindegyiket nagyon szeretem.

A mai főzésem:
Sütöttem le oldalast
Csirkemájat
Főztem kukoricát
és egy fazék zöldbablevest!
Aztán ebédeltem és nem tudtam dönteni májat egyek e vagy oldalast?
Ancsa!
Te aztán nem tudsz megváltozni! Ma is nagyon sok finomságot készítettél! Igazán guszta lett minden!
Én ma reggelire ettem csirkemájat, hú de nagyon finom is volt! 
Liba szépségesen csomagolva,megérkezett!
minden darabja meg van hozzá
Idő közben kisült a kenyerem is

a sarka azé ,aki sütötte! ![]()

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?