Válasz: Mi újság Ancsánál?
Valami rövid csövecske...olyan könyök tészta!
![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Valami rövid csövecske...olyan könyök tészta!
![]()
Á, most már tudom! Én ezt a fajta tésztát pörkölt mellé szoktam kifőzni. Szeretem én is! ![]()
Először azt hittem, hogy valami nokedli félét készítettél, de nem voltam benne biztos, azért kérdeztem rá. Tulajdonképpen a darás tésztát és hosszú vágott tésztával szoktam a leggyakrabban elkészíteni, de mással is finom. 
Látszik hogy jól sikerült a találkozótok,aranyos kis csoportot tartasz össze.

a húzósom nélkül valóban nem birtam volna haza ezeket a cuccokat a piacról...

Sütöttem egy csokis málnás kevertet,amibe pár szem szedret is tettem....most hűl.

Málnás-csokis kevert süti.
4 tojást kikavarunk egy bögre cukorral és 12 deka puha vajjal habosra,picit megsózzuk,beleteszünk egy fél csomag sütőport ,két kanál kakaót,egy mokkás kanál fahéjat,és tovább keverve beleadagolunk másfél bögre lisztet,felváltva egy deci tejjel...a kész masszába már spatulával vagy fakanállal egy tábla darabolt keserű étcsokit keverünk és sütőpapiros tepsibe simitjuk.A tetejét megszórjuk málnával,én pár szem szedret is kevertem közé,előzőleg kis lisztben megforgatjuk a gyümölcsöket.180 fokon,tűpróbáig sütjük,nekem kellett kb 40 perc hozzá...tálaláskor porcukrozzuk vagy fagyival esetleg tejszinhabbal tálaljuk.
Ancsa!
... Hú de sok finomságot sikerült beszerezned! ... Tényleg jó lehet az a húzós, így tényleg nem nehéz ennyi mindent hazavinni!
De finomat sütöttél! Jókor jöttem! Már szelet is van! Ebből nem lehet nem enni! ... Nyitom az ablakot! Küldjél 1 szeletkét! ![]()
Ancsa!
Felraktam az oldaladra ezt is, mert nagyon tetszik.
Nézted már? 
Köszönöm szépen,igen most néztem meg!
Akkor jó! Biztos gyorsan fogy is.
... Ebből is kapott apukád? Vagy már nyoma sincsen? 
Még nem volt mikor de ma viszek neki is! ![]()
Ancsa!
Sok-sok szeretettel köszöntelek névnapodon Tégedet és Édesanyádat is! Jó egészséget kívánok Nektek!

Ancsa.
Névnapod alkalmából nagyon sok szeretettel köszöntelek. ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?