Válasz: Mi újság Ancsánál?
Naná hogy kirepedt,de nem tudott kifolyni mert középen repedt meg igy a töltelék fenn maradt! ![]()

Kár is lett volna érte,mert csokoládés karamella ,mazsolával a töltelék benne.

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Naná hogy kirepedt,de nem tudott kifolyni mert középen repedt meg igy a töltelék fenn maradt! ![]()

Kár is lett volna érte,mert csokoládés karamella ,mazsolával a töltelék benne.

Ancsa!
Na! Csak megsütötted a keltest! Gyönyörű lett ez a 2 rúd! Nagyon szépen megsült! Fincsi a töltelék! Várok egy szeletkét majd, ha lehet már szeletelni! 
Megvágtam,ehető! ![]()

Köszi! Ez nagyon guszta! De finom lehet! Ebből ennék 2 szeletkét is.
... Lehetne? Ebéd után nem is ettünk semmi sütit pedig van is...
Na csak emlegetni kell... a férjem most szólt, hogy " Na mikor nasizunk? " ![]()

hoztam már még egy képet,mivel az elsőn csak a végei lettek levágva,nem is látszik mennyi töltelék van benne...
Ancsa!
Igaz, hogy ezen jobban látszik a töltelék, de hoztál olyan fotót is, amin látni, hogy nem spóroltál ki semmit sem. A férjem biztos ebből kérne, de nekem, a másik is tetszik! Legalább nem vesznénk össze rajta. ![]()
Akkor hozom a fotókat a tegnapi találkozóról,voltunk 25-en,két hosszú asztalt töltöttünk meg!
Voltak közös fotók is,akik megkértek,szivesn odaálltam .
ennek a képnek az érdekessége,a férfi a Bábszinházban dolgozik és nagyon jó fotós,készitett is rólam egy portrét,fekete fehérben ,azt s megmutatom,ámde a háttérben ott van Atti,aki ha csak tehette elhúzódott a fotózás elől..
Hát ő is Anikó,és mindig van közös fotónk,minden találkozón...ez mobillal készült,látszik is! ![]()

A férfiaktól rózsát kaptam!
Én pezsgővel vendégeltem meg a csoportot!
ez itt a portrém...
Én ezt rendeltem,paraszt burgonya grillezett tarjával,és ittam rostos körtelevet...
Ez egy olyan étterem ahol fogadnak kutyával is vendéget,láttam olyat aki az ölében tartotta a csivaváját és úgy etette,falatokkal,más pórázon hozott kutyát amelyik a széke mellett üldögélt,és az asztalok közt cicák is járkáltak,persze engem rögtön kiszúrt egy...mellém telepedett és együtt falatoztunk,a fotón már jóllakott és békésen szundikált mellettem,pedig csodálatosan kék szemei vannak,nem akarta kinyitni! ![]()
Ancsa!
Jaj de jó fotókat hoztál! Tényleg nagyon szuperül sikerültek! Jól tettétek, hogy a szabadtéren voltatok. Igazán hangulatos a hely, jó lehetett ott a levegőn! Csini vagy a pólóban, karcsú, és helyesek vagytok együtt mindegyiken! Tetszik a portré kép is Rólad! 
Jó kiadós volt a Te menüd! Ezt mind meg tudtad enni? 
Na persze, hogy pont egy gyönyörű cica talált meg, elégedetten elszundított! ![]()

ez a vésztartalékom,mikor nagyon éhes vagyok akkor gyorsan előkapom a fagyóból és megsütök párat,bármikor szivesen megeszem!
Nagyon jól néz ki ez a bizonyos vésztartalék! Egészségedre! 
Paprikás krumplit főztem ma...
aztán megkivántam a darás tésztát,baracklekvárral...
Finomakat készítettél ebédre! Én talán a darás tésztából ennék most.
... De milyen tésztával készítetted? Nem látom jól? 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?