Válasz: Mi újság Ancsánál?
Guszta! ![]()
De ez lecsó? .. Paprika és paradicsom nincs is benne? ... Nálunk lecsó anélkül nincsen! 
A kép láttán én paprikás krumplira tippeltem...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Guszta! ![]()
De ez lecsó? .. Paprika és paradicsom nincs is benne? ... Nálunk lecsó anélkül nincsen! 
A kép láttán én paprikás krumplira tippeltem...
Már hogyne lenne?Pontosan úgy van benne,előbb hagyma aztán rá apaprika a végén a paradicsom,csak nem fotóztam minden külön-külön... és a kis apró krumplikat teszem bele,rizs helyett...
Közben sütöttem egy adag muffint,az hamar megy mert meleg van..de maradt még krémem a hűtőben a tortából el akartam használni...
Aha! Így már értem! Tehát rizs helyett krumpli! Így még sosem ettünk, de finom lehet! 
Jaj, micsoda finomságot sütöttél még! 
Nagyon sok finomság,a süti is csodás mint mindig.
Zöldbableves főztem,megvártam mig kihűl és úgy ettem,nagyon finom savanykás az ize,pont jó ilyen időben...
Főfogásnak,lecsóalapon főtt borjúszelet,egészben főtt újburgonyával.
Ancsa!
Így nagyon ízletes ez a leves! Hú és a második is nagyon finom lehet!

Két napja kovásszal dagasztottam be lángost,és a hűtőben tartottam ,ma sütöttem ki reggelire!
Ancsa!
Nagyon guszta így a lángosod! Mi a múltkor csak tejfölt tettünk rá, meg sajtot reszeltünk... aztán a fokhagymát kihagytuk, mert indultunk valahova ügyet intézni... De a férjem szedett a kertben valami zöld fűszert, azt összevágva rászórtuk, isteni volt vele! ![]()
Jól látom, hogy Te kapor zölddel szórtad meg?
... Úgy még nem ettünk, de finom lehetett!
A húslevest egy nagy pulykaszárnyra és egy nagy kakascombra főztem,amiket aztán lesütöttem sörben.
Tökfőzelék is készült,sertéspörkölttel.
A sütemény pedig a Tejfölös ,cseresznyés pite a honlapom negyedik részében van fenn.akkor csak megszórtam porcukorral,most tettem rá citrom mázt .
Meg is vágtam,de ezen módon,a közepét fánkszaggatóval kiszúrtam,egy kis tortácskának,és a többit szeletelem mint egy kuglófot...
Ancsa!
Húúúú!!! Miket látok itt!
... Mielőtt a konyhába mentem volna, a Te konyhádba kukkolok! ... Jaj, de finomságokat "gyártottál"!... Kell már valami nekem is!!!! De mutatós lett ez a kis tortácska! Syinte éryem, hogz milzen finom is!

Nagyon finom mert a sütemény elég édes,a cseresznye is az benne az aszalt sárgabaracktól kicsit ragacsos lett,a tejföltől szaftos,egyáltalán nem száraz..a citrommáz meg..mmmm még ilyen finom sosem lett!Nagyon jók az izek együtt egy jó evőkanálnyi almás sütemény fűszerkeveréket is kevertem a tésztába!
Jaj, én meg egyre éhesebb vagyok! Imádom a citromos ízű ételeket, sütiket!!! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?