Válasz: Mi újság Ancsánál?
Reggel meg is vágtam a palacsintatortát..kétféle mazsolát is tettem a túrókrémbe,kaptam olyan csomaggal,amiben vegyesen van.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Reggel meg is vágtam a palacsintatortát..kétféle mazsolát is tettem a túrókrémbe,kaptam olyan csomaggal,amiben vegyesen van.
Hú de jól néz ki!
... ez sem fog sokáig megmaradni!
a tarját betettem alufóliázva a hűtőbe,ma nagyon szép vékony szeletekre lehetett vágni,főztem hozzá petrezselymes krumplit s salátát állitottam össze,egy kis oliva olajjal,almaecettel.
Nagyon finomat ettél Te is. Guszták és jók a fotóid! ... Látod nekem eszembe sem jutott, hogy az ebédet is fotózzam, pedig nagyon finom volt a friss ropogós salátával! ![]()
ki s próbáltam délután a kütyüket!
Karácsonyfadiszeket lehet késziteni vele,meg rózsanyomatot,és ezt a feliratozó kis táblát.ez különböző képpen fel lehet használni,évszámot rátenni vagy feliratot...szinesben vagy csak aranyozva.Kell néhány vékonyszálú ecset,mert nem volt igazán jó ecsetem igy nem tudtam szépen festeni,elég durva szálú és vastag volt...
Ancsa.
Ezek csoda szépek,kész mestercukrász vagy.Örülhet aki ilyen szépen díszített tortát kap.
Használd sokáig jó egészséggel
Örülök nekik Lia,már most nyáron beszereztem jó pár téli sütihez való diszitőt,ilyenkor azokra van árengedmény...jöhetnek az ünnepek! ![]()
Hipp-hopp és máris itt van karácsony ![]()
Ancsa!
Nahát ezek igazán szuper jól néznek ki!
... Te kis cukrászmester! Szerintem még nagyon sok mestermű kerül ki majd a kezeid közül! Én drukkolok! 
Ez most csak gyakorlásképpen csináltam,hogy lássam hogy néz ki.Persze rengeteg féle képen lehet variálni!
Hozom a finomságaimat:
Húú, ez aztán de finom lehet! Érdemes volt rá várni!
A férjem is vágna mindegyikből, ha közelebb lenne... Én már csak módjával kóstolhatom meg sajnos...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?