Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Jaj de jó lenne ebből a fánkból most! Nálad ez mindig annyira guszta! Már egyszer én is megsütöm. Meg is nézem a receptet, jönnek hétvégén a gyerekek megsütöm.
Na itt is ilyen ronda felhők vannak!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Jaj de jó lenne ebből a fánkból most! Nálad ez mindig annyira guszta! Már egyszer én is megsütöm. Meg is nézem a receptet, jönnek hétvégén a gyerekek megsütöm.
Na itt is ilyen ronda felhők vannak!
Ilona!
Az első süteményes topikomban van,de a második receptet süssed az már sokkal jobb,mint az első.
Ancsa!
Na ez akkor jó! ... Mert a folyók itt is elhúzzák többnyire az esőt... De legalább a jeget is! ![]()
A Borsót meg is tisztitottam,és friss ,új zöldséggel holnap levest főzök belőle,a paprika is nagyon finom,igazi vajpaprika,halvány sárga ,jó paprika ize is van neki,most a paradicsom is jó kerti már,nem a spanyol meg olasz paradicsom van a piacon.Az eprek nagyon nem izlenek,hiába szépek,egyik elefántfül ,a másik nem tudom, de egyik savanyúbb ,mint a másik..ezek sokkal finomabbak voltak mig a spanyol meg görög epret vettem,a hazainak nem volt elég nap,hogy beérjen.Leszedték a sok eső miatt...De legalább a szalonnával jóllaktam....

Ma van 5 éve annak a napnak...Ufikám azóta is hiányzik...Egy lyuk maradt a lelkemben és néha nagyon sajog...most is...mindig is fog!
Ancsa!
Nagyon szép zöldségféléket vásároltál ma! Ezekből sok finomság lesz! ![]()
Itt is szépen beszemesedik már a kertben a borsó, a jövő hét végén már lehet, hogy ki is téphetjük...
Ma akkor Te is szomorkodsz... Ufit én is nagyon megkedveltem már annak idején, amikor először hoztál fotókat róla... Persze, hogy nem fogod elfelejteni, de van 2 aranyos gyönyörű cicusod, vigasztalnak sokszor! 
Ancsa!
Szép egészséges zöldségeket vásároltál! A borsó itt még nagyon drága. Éppen ma voltam délelőtt a Pennyben ott is volt. Az egyik vevő meg is jegyezte még jó hogy lehet kapni ilyen drága áron!
Ne szomorkodjál, így kellett sajnos lennie! A két gyönyörű cicád tudom ezt nem pótolja, örülj hogy jól vannak, egészségesek és bizony nagyon szépek!
Ancsa!
Jó lenne végig kóstolni a sok finomságot amit készítettél.
Szépeket vettél a piacon,én ilyenkor szeretem a borsót mikor friss,egész más az íze.
Elhiszem hogy hiányzik a cicusod,nagyon hozzánk tud nőni.Sajnos felettük is eljár az idő.
Köszönöm Lányok,nagyon kedvesek vagytok,hogy vigasztaltok,tudjátok mennyit jelentett nekem UFi!
Akkor itt az ebédem,sörben sült tarja,krumplipüré és saláta.
ez meg a lámpa amit vettem.

kb.30 centi magas.
Ancsa!
Finom ebéd készült, egészségedre! Nagyon hangulatos ez a lámpa! Ttetszik nekem is.
Ancsa!
Nagyon finom ebédetek volt ma is! ... Én is nagyon szeretem ezt a salátát a húsok mellé! 
Nagyon jól tetted, hogy hazavitted ezt a lámpát! Igazán aranyos, majd meglátod, hogy az ünnepkor emeli a hangulatot! 
Jaj de kis aranyosat vettél.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?