Válasz: Mi újság Ancsánál?
Atti kicsit megkóstolta a sajttortát,ahhoz képest hogy nem is kért desszertet,két szeletet is megevett! ![]()

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Atti kicsit megkóstolta a sajttortát,ahhoz képest hogy nem is kért desszertet,két szeletet is megevett! ![]()

desszert 3.Diós -mazsolás bejgli,kereken. Éééés még csak ki sem repedt! ![]()
Kóstolás van!

Ancsa!
Nagyon tetszik a a csokikrémes babapiskóta roládod is! Gyönyörűre kidíszítetted!... A tortád is nagyon finom lehet, Atti sem tudott megállni 1 szeletnél. 
Na és az a beigli!!! Csodaszép! Köszi a szeleteket, egyet leemelek, imádnám! 
Ma gyönyörű idő volt,17 fok,napsütés,Poci egész nap kinn nézelődött a balkonon,most készültek a képek!

Ja és főztem is,frankfurti levest,fasirtot sütöttem és tejfölös paprikást főztem csirkemellből és gombából vegyesen,most fő a krumplipüré hozzá és van krémes is de az még a hűtőben!

Ezt meg majd elfelejtettem megmutatni,100% tiszta gyapjú,új szerzeményem,Pocinak!
Ancsa!
Jó dolga volt ma is Pocinak! ... Látom, hogy nagyon megelégedetten nézelődött! ![]()
Ahol családi házak vannak a képen, azt is a balkonról fotóztad? ... Vagy másik ablakból? 
Te ma is, mint ahogy már meg is szoktuk, fiatalos lendülettel főzted a finom ebédet... és még sütöttél is, méghozzá nagyon finomat! ... már én is terveztem, de egyenlőre terv is maradt... ![]()
Igazán aranyos ez a cicás párna!
... Na és hogy tetszik Pocinak?
Igen Margitka a balkonról fotóztam ez ami utcán,itt fut előttem.Poci éjszaka a fejemnél alszik,mikor elzárom a tv-t akkor szokott feljönni,és nekem lejjebb kell csúsznom a párnámmal,igy neki marad egy jó kis hely az ágytámla és a párnám közt ahol el szokott nyúlni,Atti felől van a kispárnája,arra teszi a fejét,meg van mikor kinyújtja rá a két lábát,éjjel ha megébredünk nem álljuk meg hogy meg ne simogassuk olyan jóizűen alszik,van mikor hanyatt,minden lába az égnek áll!
Jól ki van fáradva,mert hét közben alszik délelőtt,mikor nem vagyok itthon,de ma nem aludt egész nap,most a szoba közepén van elnyúlva,át kell lépkedjük,úgy alszik mint a bunda,épp mondtuk Attival,hogy Prücsi nem volt ilyen nagy mikor itt elfeküdt!
Én is éppen arra gondoltam, hogy milyen nagy Poci.... De azért azt nem hittem volna, hogy Prücsinél is nagyobb lenne.... 
De ha most alszik, akkor vajon éjszaka is tud még aludni?
De persze sokkal nagyobb Prücsinél,Prücsike mintegy 5 kiló körül van,Poci már 8!Alszik egész éjjel,ha néha felkel ,óvatosa megy le az ágyról,nehogy ránklépjen,lemegy eszik,iszik vagy bámul ki az ablakon,aztán visszajön aludni.hajnali 5 körül már azonban felkel és végzi a dolgát mint minden reggel,és várja a reggelit!
Hú a mindenit!... Azt tudtam, hogy Poci 8 kg, mert már egyszer megírtad... Tényleg óriási cica!.... Dre azt nem gondoltam volna, hogy Prücsi csak 5 kg körüli... 
Hát mindig mondtam hogy kicsi kutya,és nem nő nagyobbra!
Lehet aképeken nagyobbnak tűnt,de nem az! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?