Válasz: Mi újság Ancsánál?

Jó reggelt mindenkinek!
Olyan hamar reggel lett,alig hiszem el...meg sem ébredtem egész éjjel,ma csak délután leszek a gépnél,addig is mindenkinek szép napot kivánok!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

Jó reggelt mindenkinek!
Olyan hamar reggel lett,alig hiszem el...meg sem ébredtem egész éjjel,ma csak délután leszek a gépnél,addig is mindenkinek szép napot kivánok!
Szia Ancsa!
Itt is kösz a kávét!
Ma végre mi is egész jól aludtunk, csak egyszer ébredtünk meg mind a ketten.... de nem egy időben...
Neked is teljen kellemesen a napod! 
A hétvégi menüt a kakas mellére alapoztam,amiből főztem egy fazék csorbát,mikor a hús félig megfőtt,kivettem lefejtettem a húst róla és a csontját visszatettem,és akkor zöldségeltem be a levest.A két szép darab húst pedig sörben lesütöttem,isteni finom volt nem is tudom mikor ettem ilyen jóizűen utoljára szárnyast..közben a fennmaradó kakas zsirba dagadót szeleteltem fel,azt is felöntöttem sörrel és fedő alatt vajpuhára sütöttem!Krémes is készült de még nem lehet felvágni,a tepsiben meg nem látszik,majd hozok azt is! ![]()

Hozok ide is krémest,kettőt megettem tegnap ,kettőt ma,este mondta Atti ő is megevett kettőt,viszont reggel láttam hogy három hiányzik!
![]()
Ancsa!
Guszta! ... De bevallom, hogy én ebből még egy falatot sem mernék enni a sok rászórt porcukor miatt... Persze, aki megeheti... ![]()
Mennyi finomság,szívesen kóstolgatnék én is.
Meggondoltam a bundás kenyeret,felkockáztam a kenyeret,sonkát,sajtot összekevertem,egy másik edényben hat tojást és egy deci tejet összekevertem,szórtam bele zöldpetrezselymet és medvehagymát,majd ráöntöttem a kenyérre,jól átforgattam,belenyomkodtam egy hosszúkás formába,megszórtam reszelt sajttal és voilá!

Nagyon ügyes voltál már megint, és kreatív! ... Gondolom,hogy ezt a két szeletet már be is faltad, ugye! ... 
Na és ki kap még belőle? Csak Atti? 
Természetesen megreggeliztem,Ez csak nekünk készült persze,hiszen egy egy étel,hat tojásból mintha bundáskenyér rántotta lenne!:D
Felvágtam a csokit!
diós-mazsolás!

Hú látom, hogy elkészültél a csokival! ... Egyet leemelek a táltól, mert megkívántam! 
Holnap lehet hogy én is összedobok egy kis adag gyümölcskenyeret sok tojásfehérjével. Azt előre meg lehet sütni, napokig finom, ha megmaradna.... és mindig kapós! ![]()
Na megyek, és elő is veszem a fagyóból a 4 db tojásfehérjét, hogy reggelre szépen felengedjen! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?